پاورگیربکس / تعمیر گیربکس هایما

تعمیر گیربکس هایما

تعمیر کردن گیربکس هایما

اگر قسمتی از گیربکس خودروی هایما شما دچار مشکل شود کل سیستم دچار اختلال خواهد شد، پس نیاز است بدانید که چه نشانه هایی در خودرو می تواند نشان دهنده خرابی این قطعه باشند. از جمله علائم خرابی گیربکس می توانیم به روشن شدن چراغ چک، تقه زدن، صدای زوزه، اختلال در تعویض دنده، نشتی روغن، بوی سوختگی، لرزش گیربکس، گاز هرز خوردن، ضربه حین توقف، خلاصی دنده و کاهش قدرت خودرو اشاره کنیم.

پاور گیربکس 15 سال است که کار تعمیرات گیربکس اتوماتیک خودرو انجام می دهد.
ممکن است هر یک از علائم زیر در خودروی هایما شما بروز کند و راه حل این مشکل را ندانید و نیاز به راهنمایی داشته باشید.

پس برای دریافت مشاوره و عیب یابی پیشرفته و رایگان، تعمیر گیربکس هایما و تعیین هزینه آن با ما تماس بگیرید.

تلفن تماس سرپرست تعمیرگاه: 09122005630
آدرس تعمیرگاه: تهران، یادگار امام جنوب، سی متری جی، به سمت آیت الله سعیدی پلاک 191، تعمیرگاه پاور گیربکس

مشاوره رایگان: 09122005630

خدمات و مزایای پاور گیربکس برای تعمیر گیربکس هایما

  1. سرویس های دوره ای مانند فیلتر و تعویض روغن گیربکس هایما
  2. کاربرد قطعات یدکی با کیفیت و اورجینال با کم ترین هزینه برای گیربکس هایما
  3. تعمیر و تعویض گیربکس به صورت حرفه ای
  4. عیب یابی رایگان گیربکس هایما
  5. تعمیر تخصصی گیربکس هایما همراه با گارانتی
  6. معاینه گیربکس هایما به صورت تخصصی

در ادامه مطلب به بررسی مشخصات هایما، هزینه تعمیر گیربکس آن، نشانه های خرابی گیربکس، سرویس های نگهداری، تعمیر و تعویض قطعات می پردازیم.

هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک هایما

هزینه تعمیر کردن گیربکس هایما

از جمله اصول مشتری مداری که در مجموعه پاور گیربکس به کار گرفته می شود تلاش برای کمتر شدن هزینه تعمیر گیربکس مشتریان است. این عمل به دو نحو صورت می گیرد. نخست با آموزش های به موقع و کامل مانند مقالات سایت پاور گیربکس و دوم با کم کردن سود خالص مجموعه که در نهایت هزینه نهایی تعمیر گیربکس اتوماتیک هایما را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد. همچنین در مجموعه پاور گیربکس با عیب یابی دقیق سعی بر آن است که تنها در یک مرتبه عیب اصلی دستگاه پیدا شود و با اینکار از تعمیرات بعدی و هزینه های تکراری جلوگیری خواهد شد.

جدول هزینه تعمیر گیربکس هایما:

عنوانهزینه تعمیر گیربکس هایما
باز و بستن سینی و کارتل و تعویض اویل پمپ4.5 میلیون تومان
تعویض واشر درب سوپاپ1 میلیون تومان
تعویض عملگرهای سر میل سوپاپ4 میلیون تومان
پیاده و سوار کردن موتور و متعلقات جهت تعویض واشر سرسیلندر7 میلیون تومان
هزینه تعمیر زوزه کشیدن گیربکس اتومات4 میلیون تومان
سرویس یا تعویض شیر های OCV900 هزار تومان
هزینه تعمیر گیر کردن دنده در حالت P4 میلیون تومان
تعمیر کامل موتور هایما25 میلیون تومان
هزینه تعمیر در رفتن دنده گیربکس هایما3.2 میلیون تومان
هزینه تعویض روغن گیربکس اتومات2 میلیون تومان
هزینه تعمیر گاز هرز خوردن گیربکس 3 میلیون تومان
هزینه تعمیر تقه زدن گیربکس خودرو3 میلیون تومان
هزینه تعمیر توربین گیربکس اتومات2 میلیون تومان
هزینه تعمیر ساعت گیربکس هایما2.4 میلیون تومان
هزینه تعمیر خلاص شدن دنده گیربکس خودرو3.5 میلیون تومان
تعویض واتر پمپ و باز و بستن تسمه تایم4 میلیون تومان

استعلام هزینه تعمیر: 09122005630

مشخصات فنی هایما

معرفی گیربکس هایما

این خودرو که از سال 96 تولید ان آغاز شده در چند مدل مختلف به بازار ارائه شده است. این خودرو قدرتمند دیفرانسیل جلو می تواند 170 اسب بخار قدرت تولید کند و حداکثر گشتاور ان نیز به 230 نیوتن متر می رسد. موتور چهار سیلندر توربو شارژ هایما 1.8 لیتر گنجایش دارد. حداکثر سرعت هایما 170 کیلومتر بر ساعت است و شتاب صفر تا صد آن نیز به 10.5 ثانیه می رسد. مصرف سوخت هایما 9.7 لیتر در هر صد کیلومتر است. گیربکس اتومات این خودرو نیز از نوع شش دنده می باشد و دارای یک کامپیوتر است که مختص تعویض دنده می باشد.

نقاط قوت هایما: قوای فنی این خودرو با توجه به داشتن پیشرانه 1.5 لیتری بسیار قوی است. امکانات رفاهی این خودرو، شتاب 9 ثانیه ای و دیگر آپشن های آن باعث شده که محبوبیت بالایی داشته باشد.

نقاط ضعف هایما: این خودروی دارای کابین کوچکی است و کیفیت متریال آن پایین است. هایما از نظر مصرف سوخت و هزینه های نگهداری از خودرو های پر مصرف به شمار می آید.

نشانه های خرابی در گیربکس اتوماتیک هایما

نشانه های خرابی گیربکس هایما

چه علامتهایی وجود دارد که در صورت خراب شدن گیربکس اتوماتیک هایما شما می توانید متوجه خرابی شوید؟ مهمترین نشانه اهی خرابی در گیربکس اتوماتیک هایما در این بخش ذکر می شود. در صورت مشاهده هر یک از این علائم می بایست خیلی سریع و تا قبل از تشدید خرابی ایجاد شده به تعمیرگاه اختصاصی گیربکس اتوماتیک هایما مراجعه کنید و گیربکس خود را مورد عیب یابی دقیق کارشناس مربوطه قرار دهید. در مجموعه پاور گیربکس از دستگاه پیشرفته برای عیب یابی هر چه بهتر این گیربکس بهره برده می شود.

  • گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک هایما: آنچه باعث این اتفاق می شود معمولا توسط رانندگان به موتور خودرو یا ایرادات سیستم برقی مربوط دانسته می شود. اما جالب اینجاست که اغلب اوقات موتور سیستم برقی ایرادی ندارند بلکه ین کلاچ گیربکس اتوماتیک هایما است که دچار ایراد شده و عدم اتصال استاندارد در کلاچ به این نتیجه یعنی گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک هایما منجر می شود.
  • صدای تقه زدن گیربکس اتوماتیک هایما: به طور عمومی کارشناسان پیشنهاد می کنند که اگر تغییری در صدای گیربکس اتوماتیک هایما ملاحظه کردید موضوع را به اطلاع تعمیرکار برسانید چرا که هر نوع تغییر صدایی می تواند ناشی از بروز خرابی در یکی از قطعات گیربکس اتوماتیک هایما باشد.
  • گیر کردن  در رفتن اهرم دنده گیربکس اتوماتیک هایما: برخی ایرادها به صورت خیلی ساده بروز می کنند. ممکن است هنگام تعویض دنده ملاحظه کنید که اهرم دنده در محل قبلی گیر کرده و یا در محل جدید به خوبی قرار نمی گیرد. هر چند در ابتدای امر ممکن است با کمی تلاش مشکل حل شود اما اگر عیب یابی دقیق صورت نپذیرد ممکن است این ایرادات تشدید شده و به جایی برسد که گیربکس اتوماتیک هایما به طور کلی قفل کند و امکان تعویض دنده و حرکت وجود نداشته باشد.
  • لرزش گیربکس اتوماتیک هایما: از جمله دلایلی که به لرزش گیربکس اتوماتیک هایما می انجامد می توان به شل بودن اتصالات گیربکس اشاره نمود. البته اتصالات گیربکس به خودی خود شل نمی شوند بلکه ممکن است در آخرین باری که برای تعمیر آن به تعمیرگاه غیر تخصصی مراجعه کرده اید تعمیرکار نتوانسته به طور استاندارد و طبق گشتاور مد نظر کمپانی سازنده اتصالات را ببندد. به همین دلیل است که توصیه می شود برای تعمیر گیربکس اتوماتیک هایما حتما به تعمیرگاه تخصصی مراجعه کنید تا چنین مشکلاتی برای ما روی ندهد.
  • زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک هایما: خرابی بلبرینگها و آنبالانسی چرخ دنده ها از جمله دلایل خطرناک زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک هایما به شمار می روند. همچنین احتمال دارد که سطح روغن گیربکس کاهش یافته باشد و به این دلیل سایش بین قطعات بیشتر شده صدای زوزه کشیدن به گوش برسد. البته اگر این صدا را تنها در شرایط بسیار پر فشار مانند هنگامی که با بار سنگین در جاده با شیب بالا و با سرعت بالا رانندگی می کنید بشنوید ممکن این بتوان زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک هایما را عادی تلقی کرد اما در صورت افزایش یا تغییر نوع صدای گیربکس بهتر است به تعمیرگاه مجاز مراجعه کنید تا کارشناس گیربکس اتوماتیک هایما شما را بازدید کند.
  • بوی سوختگی گیربکس اتوماتیک هایما: بوی سوختگی ممکن است از نقاط مختلف خودرو به مشام برسد. در این صورت بهتر است متوقف شده خودرو را خاموش کنید و کاپوت را بالا زده محل دقیق متصاعد شدن بوی سوختگی را پیدا کنید. در صورتی در گیربکس اتوماتیک هایما با چنین نشانه ای مواجه شوید احتمالا ایراد یا به سیستم خنک کاری خودرو مربوط است که باعث شده دمای روغن به حد غیر مجاز برسد و یا اینکه قطعات برقی داخل گیربکس ایرادی دارند که آمپر بیش از حد مجاز می کشند.

مزایای تعمیرگاه پاورگیربکس برای تعمیر گیربکس اتوماتیک

تماس با سرپرست تعمیرگاه: 09122005630

تعمیر گیربکس هایما با دستگاه های پیشرفته

تعمیر گیربکس هایما بسیار تخصصی است و حتما باید در تعمیرگاه مجاز و توسط کارشناس آموزش دیده در خصوص تعمیر گیربکس هایما به انجام برسد. در مجموعه پاور گیربکس تعمیر گیربکس هایما با عیب یابی دقیق توسط دستگاه های پیشرفته به انجام می رسد. برای کاهش تعمیر گیربکس هایما ضروری است که سرویس های مهم نگهداری از این گیربکس را به خاطر بسپارید و به موقع انجام دهید. در این مقاله در خصوص تعمیر اضطراری گیربکس اتوماتیک هایما و همچنین هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک هایما مطالبی را ذکر خواهیم کرد.

تعمیرات اضطراری گیربکس اتوماتیک هایما

اگر خودرو شما متوقف شده و به دلیل از کار افتادن یا گیرپاژ کردن گیربکس اتوماتیک هایما قادر به حرکت نیستید بهترین کار این است که یا تعمیرکار حرفه ای را برای بازدید خودرو به حمل بیاورید و یا خودرو را با جرثقیل به تعمیرگاه منتقل نمایید. اما اگر چنین کاری دشوار بود یا از تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک هایما دور بودید ممکن است بتوانید با انجام راهکارهایی که در ادامه این بخش ذکر می شود گیربکس اتومات خود را رفع عیب کرده و در فرصت مناسب به تعمیرگاه مراجعه نمایید.

  • بست باتری را برای 5 دقیقه قطع کنید. با قطع و وصل کردن بست باتری به مدت تنها 5 دقیقه برخی خطاها و تنظیمات اشتباه کامپیوتری گیربکس اتوماتیک هایما برطرف می شود.
  • حال بدون اینکه هیچ دنده یا دکمه ای مخصوصا پدال گاز را بفشارید خودرو را روشن کنید و اجازه دهید در همین وضعیت سی ثانیه کار کند.
  • حال خودرو را خاموش کنید و در وضعیت خاموش نیز سی ثانیه تامل نمایید.
  • عمل روشن کردن و خاموش کردن را مطابق بندهایی که ذکر شد دو مرتبه دیگر تکرار کنید.
  • حال خودرو را روشن کنید پس از سی ثانیه دنده را در وضعیت دلخواه قرار داده و حرکت کنید.

تعویض روغن گیربکس اتوماتیک هایما

برای اینکه قطعات مختلف گیربکس در سلامت کامل کار کنند می بایست روغن این گیربکس به صورت دوره ای و مطابق برنامه پیشنهادی سازنده تعویض گردد. روغن سالم و با کیفیت توسط دو ویژگی اصلی شناخته می شود. نخست رنگ روغن است که به رنگ قرمز روشن می باشد. ویژگی دوم لزجت یا چسبندگی روغن می باشد که عامل مهمتری قلمداد می گردد. روغن فاسد چسبندگی خود را از دست داده و نمی تواند به خوبی قطعات داخلی گیربکس اتوماتیک هایما را روانکاری کند. بنا به مدل خودرو معمولا زمان تعویض روغن گیربکس اتوماتیک هایما بین 45 تا 65 هزار کیلومتر در نظر گرفته می شود. عوامل متعددی مانند مدت زمان استفاده از روغن و یا کیفیت روغن مصرفی و همچنین نحوه استفاده از خودرو و نحوه رانندگی و فشاری که بر گیربکس اتوماتیک هایما وارد می آید در طول عمر مفید روغن گیربکس موثر هستند.

سرویس های دوره ای گیربکس اتوماتیک هایما

آخرین بخشی که دانستن آن برای یک راننده هایما ضروری است سرویس های دوره ای نگهداری از گیربکس اتوماتیک هایما است. در این بخش مهمترین مواردی که باید رعایت شود تا استهلاک این گیربکس کاهش یابد و مدتی طولانی با بهترین راندمان کار کند ذکر می گردد.

  • تعویض روغن گیربکس اتوماتیک هایما: پارامترهای مختلفی هستند کهرد طول عمر روغن گیربکس اتوماتیک هایما موثر هستند و نمی توان دوره زمانی یا مسافتی دقیقی را برای این سرویس در نظر گرفت. از جمله این عوامل می توان به نحوه رانندگی و شرایط آب و هوایی و… اشاره کرد.
  • بازدید ظاهری گیربکس اتوماتیک هایما: معمولا از طرف کارشناسان توصیه می شود هر یک تا سه ماه یکبار خودرو خود را به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک هایما منتقل کنید تا توسط کارشناس مورد ارزیابی قرار بگیرد. موارد مختلفی در این بازدید چک می شود که از آن جمله می توان به صدا لرزش و دمای غیر عادی گیربکس و سطح و کیفیت روغن و مواردی مانند نشتی یا شل بودن اتصالات گیربکس اتوماتیک هایما اشاره کرد.
  • تعویض فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک هایما: از دیگر سرویس های مهم گیربکس اتوماتیک هایما تعویض فیلتر روغن گیربکس است. فیلتر روغن قطعه ای نیست که بتوان با عملیاتی مانند شستشو یا باد گرفتن ان را احیا کرد و لذا بهتر است در هر نوبت تعویض روغن گیربکس فیلتر روغن آن را نیز عوض بنمایید.
  • مطالعه دفترچه راهنمای خودرو: ممکن است موارد خاصی در دفترچه راهنمای خودرو ذکر شده باشد که در نظر گرفتن این موارد به نگهداری بهتر گیربکس اتوماتیک هایما  کمک کند. لذا مطالعه این دفترچه برای حداقل یک بار توصیه می شود.
  • رانندگی ایمن برای حفظ گیربکس اتوماتیک هایما: نحوه استفاده از گیربکس عامل موثری در طول عمر آن بشمار می رود. حرکات پر شتاب و تغییرات متوالی سرعت و همچنین حرکت با سرعت بالا در جاده هایی با شیب تند و در وضعیتی که بار سنگین در خودرو هست و یا مخصوصا در زمان بکسل کردن خودروهای دیگر می تواند آسیب جدی بر قطعات گیربکس اتوماتیک هایما وارد آورد.
  • اجتناب از تغییرات سلیقه ای در خودرو: تغییرات سلیقه ای به نحوی که شاید حتی به تصور راننده نیز نرسد می تواند آسیبهای جدی بر گیربکس اتوماتیک هایما وارد کند. استفاده از این خودرو برای آفرود و نصب تجهیزات اضافه یا رینگ و لاستیک غیر متعارف می تواند د دراز مدت فشار زیادی بر گیربکس اتوماتیک هایما وارد آورد. همچنین تجهیزات برقی پر مصرف نیز می توانند سیستم برق خودرو و متعاقبا قطعات برقی گیربکس را با مشکل جدی مواجه کنند.

سوالات متداول در گیربکس اتوماتیک هایما

وضعیت اضطراری دنده سه گیربکس اتوماتیک هایما به چه حالتی گفته می شود؟

به وضعیتی که گیربکس به صورت خودکار در وضعیت دنده سه قفل می شود وضعیت اضطراری دنده سه می گویند. در این وضعیت ممکن است بتوانید با راهکارهای ارائه شده در بخش تعمیر اضطراری گیربکس اتوماتیک هایما مشکل را موقتا رفع کنید.

شرایط محیطی چطور بر زمان تعویض روغن گیربکس اتوماتیک هایما تاثیر می گذارد؟

منظور از شرایط محیطی دما و رطوبت هواست که تاثیر مستقیمی بر گیربکس می گذارد. مخصوصا اگر ایرادی در یکی از قطعات گیربکس اتوماتیک هایما وجود داشته باشد این شرایط تاثیر بیشتر خواهند گذاشت. به عنوان مثال اگر سیستم خنک کاری خودرو عیب پیدا کرده باشد در شرایطی با دمای بالای محیط قطعا آسیب های جدی بر روغن و دیگر قطعات گیربکس وارد خواهد آمد.

زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک هایما را چطور می توان برطرف نمود؟

زوزه کشیدن دلایلی متعددی مانند کاهش سطح روغن گیربکس و همچنین خرابی بلبرینگها و… دارد که حتما باید در تعمیرگاه اختصاصی گیربکس اتوماتیک هایما علت اصلی زوزه کشیدن آن پیدا و رفع گردد.

گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک هایما چطور به فشار روغن گیربکس مربوط می شود؟

اگر فشار روغن گیربکس کاهش یافته باشد ممکن است اتصال مطمئن در کلاچ بوجود نیاید و لذا گیربکس اتوماتیک هایما دچار ایراد گاز هرز خوردن می شود. از جمله دلایل کاهش فشار روغن گیربکس نیز می توان به گرفتگی فیلتر روغن و یا معیوب شدن اویل پمپ و یا کاهش سطح روغن در گیربکس اشاره کرد.

چرا بعد از تعمیر گیربکس اتوماتیک هایما این گیربکس دچار لرزش می شود؟

در شرایطی که تعمیرکار شما تجربه یا دقت کافی نداشته باشد ممکن است اتصالات گیربکس اتوماتیک هایما به خوبی بسته نشود و لذا مدت کوتاهی پس از تعمیر متوجه می شوید که گیربکس اتوماتیک هایما شما دچار لرزش شده است. به همین دلیل است همواره بهتر است از خدمات تعمیرگاه مجاز و تخصصی گیربکس اتوماتیک هایما برای تعمیر گیربکس خودرو خود بهره ببرید.

آیا گیربکس های هیبریدی نیز مانند گیربکس اتوماتیک هایما هر چند سال یک بار نیاز به تعویض روغن دارند؟

زمان تعویض روغن گیربکس به عوامل مختلفی وابسته است و در هر مدل گیربکسی متفاوت است. اما به طور کلی همه انواع گیربکسهای  اتومات مانند گیربکس اتوماتیک هایما نیاز به تعویض روغن دارند.

سه سرویس مهم برای نگهداری گیربکس اتوماتیک هایما کدامند؟

می توان بازدید دوره ای و تعویض روغن و فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک هایما را به عنوان سه سرویس مهم و تاثیر گذار در نظر گرفت.

تماس با متخصص تعمیرات: 09122005630

مقالات مرتبط:

تعمیر گیربکس اتوماتیک بی وای دی s6
تعمیر گیربکس اچ سی کراس
تعمیر گیربکس ام جی
تعمیر گیربکس بسترن
تعمیر گیربکس بی وای دی
تعمیر گیربکس چانگان
تعمیر گیربکس چینی
تعمیر گیربکس دانگ فنگ

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس: 09122005630
پیمایش به بالا
اسکرول به بالا