گاهی اوقات نشانه هایی در خودروی نیسان شما برزو می کند که نیاز است فورا به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک مراجعه کنید زیرا گیربکس خودروی شما دچار خرابی شده است. این نشانه ها عبارت اند از:
- تقه زدن گیربکس نیسان
- گاز هرز خوردن نیسان هنگام رانندگی
- صدایی شبیه به زوزه یا سوت از گیربکس
- لرزش گیربکس خودروی نیسان
- روشن شد چراغ هشدار گیربکس
- پرش دنده و مشکل تعویض آن
- خلاصی ناگهانی دنده نیسان هنگام رانندگی
- بوی دود ناشی از سوختگی قطعات گیربکس
- نشت روغن گیربکس و کاهش آن
- ضربه زدن حین ایستادن
- دمای بالای گیربکس و داغ شدن آن
- کاهش قدرت و شتاب نیسان
در تعمیرگاه پاور گیربکس 15 سال است که تعمیر گیربکس اتوماتیک خودروهای مختلف به صورت حرفه ای توسط مکانیک گیربکس اتوماتیک انجام می شود.
جهت دریافت مشاوره و راهنمایی، عیب یابی پیشرفته و رایگان و تعیین هزینه تعمیر گیربکس نیسان با متخصصین ما تماس بگیرید.
تلفن تماس سرپرست تعمیرگاه: 09122005630
آدرس تعمیرگاه: تهران، یادگار امام جنوب، سی متری جی، به سمت آیت الله سعیدی پلاک 191، تعمیرگاه پاور گیربکس
در ادامه به طور کامل به معرفی گیربکس خودروی نیسان و نقاط ضعف آن، هزینه تعمیر آن، نشانه های خرابی، تعمیر و سرویس های نگهداری از گیربکس اتوماتیک نیسان می پردازیم.
خدمات و مزایای پاور گیربکس برای تعمیر گیربکس نیسان
- در دسترس بودن قطعات یدکی با کیفیت و اورجینال گیربکس نیسان
- تعمیر گیربکس نیسان توسط تعمیرکاران حرفه ای و با گارانتی
- استفاده از تجهیزات تشخیصی پیشرفته برای تست و معاینه گیربکس نیسان
- تعمیر و تعویض گیربکس با استفاده از تجهیزات مدرن
- عیب یابی رایگان گیربکس نیسان
- تعویض روغن، فیلتر و سرویس های دوره ای گیربکس نیسان
هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک نیسان
جهت کاهش هر چه بیشتر هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک نیسان در مجموعه پاور گیربکس حاشیه سود مجموعه به حداقل رسیده است. اما اولویت مدیریت پاور گیربکس ارائه خدمات با کیفیت و عیب یابی دقیق است به نحوی که خرابی و تعمیرات دوباره به سراغ مشتریان این مجموعه نیاید و در دراز مدت همه مشتریان از خدمات پاور گیربکس در زمینه تعمیر گیربکس اتوماتیک نیسان ابراز رضایت می کنند. برای اینکه بتوانید به شکل دقیق تر هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک نیسان را محاسبه کنید می بایست خودرو را به تعمیرگاه اختصاصی پاور گیربکس منتقل کنید تا پس از عیب یابی دقیق مشخص شود که چه قطعاتی در گیربکس خراب هستند و کدامیک نیاز به تعمیر دارند و کدامیک باید تعویض شوند و همچنین برنامه ای که برای تعمیر گیربکس اتومات نیسان شما می بایست اجرا شود نیز مشخص می گردد در نهایت می توان هزینه دقیق تعمیرات را معین نمود.
جدول هزینه تعمیر گیربکس نیسان:
عنوان | هزینه تعمیر گیربکس نیسان |
تعمیر کامل موتور نیسان | 25 میلیون تومان |
باز و بستن سینی و کارتل و تعویض اویل پمپ | 4.5 میلیون تومان |
تعویض عملگرهای سر میل سوپاپ | 3.8 میلیون تومان |
هزینه تعمیر تقه زدن گیربکس خودرو | 3 میلیون تومان |
تعویض واشر درب سوپاپ | 1 میلیون تومان |
سرویس یا تعویض شیر های OCV | 900 هزار تومان |
هزینه تعمیر زوزه کشیدن گیربکس نیسان | 4 میلیون تومان |
هزینه تعمیر توربین گیربکس اتومات | 2 میلیون تومان |
هزینه تعمیر در رفتن دنده گیربکس اتومات | 3 میلیون تومان |
هزینه تعویض روغن گیربکس نیسان | 2 میلیون تومان |
هزینه تعمیر گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک | 3 میلیون تومان |
پیاده و سوار کردن موتور و متعلقات جهت تعویض واشر سرسیلندر | 7.2 میلیون تومان |
هزینه تعمیر گیر کردن دنده در حالت P | 4 میلیون تومان |
هزینه تعمیر ساعت گیربکس نیسان | 2.4 میلیون تومان |
هزینه تعمیر خلاص شدن دنده گیربکس نیسان | 3.5 میلیون تومان |
تعویض واتر پمپ و باز و بستن تسمه تایم | 4 میلیون تومان |
استعلام هزینه تعمیر: 09122005630
معرفی گیربکس اتومات خودروهای نیسان
بیشترین نوع گیربکس نصب شده روی این خودرو از نوع CVT است. ماشین هایی مثل مورانو، قشقایی، نیسان جوک، ایکس تریل. به جز ماکزیما که جعبه دنده ای از خانواده AT روی آن نصب است بقیه از خانواده سی وی تی است.
نقاط ضعف گیربکس اتومات CVT
- عدم کشش مطلوب به خاطر عدم سرویس به موقع
- جعبه دنده سی وی تی ذاتا نسبت به گرما ضعیف است و اقلیم ایران هم گرم است و معمولا هنگامی که یک خودرو مجهز به این مدل گیربکس به تعمیرگاه پاور گیربکس مراجعه می کند یک خنک کن اضافه میشود که این مشکل کمی برطرف شود.
- عدم کشش مطلوب
- نرسیدن به سرعت نهایی
- پس زدن در سینه کشی ها و شرایط سخت جاده ای
- روشن شدن چراغ چک گیربکس سی وی تی
نشانه های هشدار دهنده گیربکس اتومات نیسان
گیربکس اتومات نیسان از قطعات پیشرفته ای تشکیل شده که عملکرد آنها به عنوان یک مجموعه در نظر گرفته می شود و خرابی در هر بخشی می تواند کل جعبه دنده اتوماتیک نیسان را تحت تاثیر قرار دهد. به همین خاطر ضروری است که کوچکترین خرابی ها را متوجه شوید و هر چه سریعتر نسبت به تعمیر آن اقدام کنید تا سایر قطعات در معرض خرابی قرار نگیرند. به عنوان مثال کاهش سطح روغن می تواند سبب شود که دمای روغن و در نتیجه دمای جعبه دنده افزایش یابد و سایر قطعات مانند چرخ دنده ها و شیربرقی ها آسیب ببینند. اما اگر راننده به موقع متوجه این ایراد شود می تواند از تعمیرات پر هزینه احتمالی پیشگیری کند. مهمترین نشانه های هشدار دهنده گیربکس اتوماتیک نیسان بدین شرح هستند:
- لرزش گیربکس اتوماتیک نیسان: عوامل مختلفی می تواند موجب لرزش در گیربکس اتوماتیک شوند. در واقع هر قطعه ای که دچار ایراد شود اگر به زودی متوجه ایراد نشوید به مرور زمان ایراد مذکور تشدید می شود و می تواند باعث لرزش جعبه دنده شوند. به عنوان مثال اگر یکی از بلبرینگ ها خراب شده باشد به مرور زمان دچار لقی می شود و این لقی به لرزش خواهد انجامید. زمانی که جعبه دنده خودرو شما دچار لرزش می شود گشتاورهای اضافی و در جهات نامتعادل به چرخ دنده ها و سایر قطعات وارد می آید که می تواند خرابی های بزرگتری را در بر داشته باشد.
- زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک نیسان: زوزه کشیدن معمولا از دو ایراد در جعبه دنده نشات می گیرد. نخست همان خرابی و لقی مختصری است که در بلبرینگ ایجاد می شود. در واقع اگر به این نشانه یعنی زوزه کشیدن بلبرینگ توجه نکنید لقی بیشتر و بیشتر می شود و در نتیجه به لرزش جعبه دنده خواهد انجامید. دومین دلیل برای زوزه کشیدن جعبه دنده معمولا به کاهش سطح روغن مربوط است. اگر روفن به علت نشتی یا هر دلیل دیگری از سطح حداقل کمتر شود ممکن است اصطکاک بسیار زیادی بین چرخ دنده ها ایجاد شود که نتیجه آن زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک نیسان خواهد بود.
- بوی سوختگی گیربکس اتوماتیک نیسان: هر چند به نظر می رسد که در جعبه دنده خودرو چیزی برای سوختگی یا آتش سوزی وجود ندارد اما امکان دارد که بو سوختگی را از جعبه دنده خودرو استشمام کنید. یکی از شرایطی که ممکن است به این نشانه برسد امپر کشیدن قطعات برقی مانند شیربرقی هاست. این امر سبب خواهد شد که سیم کشی های مربوط به ان شیربرقی داغ شده و داغ شدن روکش سیم به بوی سوختگی بیانجامد. جای توجه دارد که این مسئله در بریخ اوقات حتی ممکن است به آتش سوزی نیز برسد و لذا پیگیری و رفع منشا بوی سوختگی در جعبه دنده اتومات بسیار حایز اهمیت خواهد بود.
- گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک نیسان: گاهی ممکن است خودرو کشش کافی نداشته باشد. به نظر می رسد که با وجود فشردن پدال گاز خودرو نمی تواند سرعت و شتاب مناسبی پیدا کند به چنین شرایطی گاز هرز خوردن می گویند. اما از آنجا که گاز هرز خوردن معمولا به کلاچ مربوط می شود ابتدا باید فشار روغن را چک کرد. اگر فشار روغن از سطح مینیمم کاهش یافته باشد کلاچ نمی تواند اتصال مناسبی داشته باشد و در نتیجه محور انتقال قدرت از موتور به چرخ ها قطع می شود. همچنین ممکن است صفحه های کلاچ ساییده شده باشند که در مرحله دوم باید این موضوع چک شود.
- روشن شدن چراغ چک گیربکس اتوماتیک نیسان: اگر چراغ چک روشن شده باشد نشانه ای از خرابی در جعبه دنده خودرو خواهد بود و باید شرایطی را که در آن چراغ چک روشن می شود برای تعمیرکار توضیح دهید تا بهتر بتواند عیب اصلی را پیدا کند.
- تقه زدن گیربکس اتوماتیک نیسان: منظور از تقه زدن صدایی است که به صورت منقطع و پشت سر هم به گوش می رسد. نوع صدایی که به عنوان نشانه هشدار دهنده به گوش می رسد می تواند تا حدودی منشا ایراد را مشخص کند. خرابی شیربرقی و سوپاپ ها از جمله ایرادهایی است که به تقه زدن جعبه دنده اتومات می انجامد. همچنین وجود قطعه ای اضافه یا آنبالاس شدن قطعات متحرک نیز ممکن است به تقه زدن ختم شود.
تماس با سرپرست تعمیرگاه: 09122005630
تعمیر گیربکس اتوماتیک نیسان
تعمیر گیربکس اتوماتیک نیسان می بایست در تعمیرگاه اختصاصی به انجام برسد. عیب یابی و تعمیر جعبه دنده اتوماتیک نیسان در مجموعه پاور گیربکس با دستگاه های روز دنیا به انجام می رسد. و به همین دلیل است که پاور گیربکس به عنوان معتبرترین مرکز ارائه دهنده خدمات در زمینه تعمیر گیربکس اتومات در تهران شناخته می شود. در این مرکز از بهترین قطعات مطابق با استاندارد کمپانی سازنده استفاده می شود و نیروهای این مجموعه کارشناسان با تجربه ای هستند که در این زمینه آموزش های لازم را گذرانده اند.
سرویس های نگهداری گیربکس اتوماتیک نیسان
برای نگهداری هر چه بهتر جعبه دنده خودرو می بایست برخی اقدامات تعریف شده را که با نام سرویس های نگهداری در نظر گرفته می شوند به اجرا بگذارید. مهمترین سرویس های نگهداری و تعمیر جعبه دنده اتومات نیسان به شرح زیر می باشند:
- تعویض روغن گیربکس اتومات نیسان: روغن از یک سو روانکاری چرخ دنده ها را بر عهده دارد و از سوی دیگر خنک کاری قطعات تحت فشار را انجام می دهد و از جهتی دیگر وظیفه تعویض دنده و کلاچ گرفتن تنها با فشار روغن به انجام می رسد. برای اینکه این وظایف به درستی به انجام برسد ضروری است که روغن جعبه دنده خودرو خود را در موعد مقرر تعویض نمایید.
- بازدید دوره ای گیربکس اتومات نیسان: منظور از بازدید دوره ای چک کردن پارامترهای مهم در جعبه دنده است. بدین منظور می بایست هر سه ماه یک بار به تعمیرگاه تخصصی مراجعه کنید و از تعمیرکار بخواهید مواردی مانند صدای غیر عادی و دمای بیش از حد و همچنین سطح و کیفیت روغن را چک کند. در تعمیرگاه مجاز موارد دیگری مانند شل بودن اتصالات و لرزش جعبه دنده نیز مورد ارزیابی کارشناس قرار خواهد گرفت.
- تعویض فیلتر گیربکس اتومات نیسان: فیلتر روغن مانند بسیاری از فیلترهای صنعتی به مرور زمان توسط ذرات اضافه و کثیفی های موجود در روغن نیاز به تعویض پیدا می کند. اگر به موقع فیلتر روغن جعبه دنده را عوض نکنید ممکن است با افت فشار روغن به دلیل مسددو شدن روزنه های فیلتر مواجه شوید. در این مواقع فشار کافی برای کلاچ گرفتن و حتی تعویض دنده وجود نداشته و کارکرد گیربکس اتومات نیسان به کلی مختل می شود.
- مطالعه دفترچه راهنمای خودرو: بسته به نوعی خودرو نیسان شما ممکن است کمپانی سازنده پیشنهادهایی برا استفاده بهتر ارائه کرده باشد که این پیشنهادات را می توانید در دفترچه راهنمای خودرو مطالعه نمایید.
- عدم بکسل کردن خودروهای سنگین: خودروهای نیسان برای بکسل کردن خودروهای سنگین طراحی نشده اند. این کار با توجه به اینرسی زیادی که مخصوصا در ابتدای حرکت طلب می کند می تواند فشار بسیار زیادی بر جعبه دنده خودرو شما وارد کند. لذا بهتر است یا از اینکار به کلی اجتناب کنید و یا اگر چاره ای جز بکسل کردن خودرو همراه خود ندارید حتی المقدور با سرعت پایین مخصوصا در ابتدا حرکت میزان فشار را کاهش دهید.
- پیگیری نشانه های هشدار دهنده جعبه دنده: هر گونه تغییر در عملکرد جعبه دنده می تواند نشانه ای باشد از وجود خرابی در یکی از قطعات جعبه دنده خودرو شما و به همین جهت بهتر است در صورت مشاهده کوچکترین نشانه تا قبل از تشدید ایراد مشکل را در تعمیرگاه مجاز رفع نمایید.
- عدم تعویض رینگ و لاستیک: رینگ و لاستیک اگر اندازه استاندارد و متعارفی نداشته باشند نسبت گشتاور و دور موتور انتقالی از جعبه دنده تغییر می کند و در نتیجه فشاری که به گیربکس اتومات نیسان وارد می آید بسیار بیشتر از حد استاندارد خواهد بود. در نتیجه ممکن است قطعات داخلی در معرض خرابی قرار بگیرند.
تعمیرات اضطراری گیربکس اتومات نیسان
سه نوع خرابی ممکن است سبب شود که جعبه دنده اتوماتیک خودرو کاملا از کار بیافتد به نحوی ماشین شما دیگر قادر به حرکت نباشد. برخی خرابی ها به نحوی است که قطعه ای یا بخشی از جعبه دنده از کار افتاده است که در این شرایط حتما باید به تعمیرگاه مجاز مراجعه کنید. در شرایط خاصی نیز ممکن است دمای بیش از حد گیربکس باعث انبساط و در نتیجه گیرپاژ کردن قطعات متحرک شده باشد که در این شرایط می توانید به مدت دو ساعت خودرو را خاموش رها کنید تا به دمای محیط برسد و در اولین فرصت به تعمیرگاه مراجعه نمایید. در حالت سوم نیز ممکن است تنظیمات کامپیوتری مربوطه دچار خطا شده باشد که در این شرایط بهتر است از راهکارهای زیر استفاده نمایید:
- خودرو را خاموش کرده و بست باتری را بردارید.
- پس از گذشت حدود 5 دقیقه می توانید بست باتری را متصل نمایید. با این کار خطاهای موقتی کامپیوتر رفع شده و حال می بایست تنظیمات مجدد به انجام برسد.
- بدون فشردن پدال گاز یا هیچ دکمه و اهرمی و در حالی که دنده در وضعیت خلاص قرار دارد استارت بزنید.
- اجازه دهید حدود سی ثانیه موتور درجا کار کند و سپس ماشین را خاموش کنید.
- فرایند روشن و خاموش کردن را با شرایطی که توضیح داده شد سه مرتبه تکرار کند.
- اکنون تنظیمات مجدد انجام شده و می توانید دنده را در وضعیت دلخواه قرار داده حرکت نمایید.
دو نکته در خصوص تعمیرات اضطراری جعبه دنده خودرو را همیشه به خاطر داشته باشید نخست اینکه اگرموفق شدید ایراد را موقتا رفع کنید در اولین فرصت به تعمیرگاه مجاز جهت عیب یابی دقیق مراجعه نمایید. دوم اینکه تحت هر شرایطی اگر کارکرد جعبه دنده با صدا یا لرزش و تنش غیر عادی همراه بود از حرکت دادن خودرو اجتناب نمایید.
زمان تعویض روغن گیربکس اتومات نیسان
این زمان کاملا وابسته به شرایط استفاده و رانندگی شماست اما در دفترچه راهنما نیز بر حسب نوع خودرو و گیربکس مربوطه زمانی برای تعویض روغن بر اساس مسافت طی شده ذکر می گردد. این مسافت همچنین به کیفیت روغن مصرفی شما نیز وابسته است. حرکت در شرایط سخت جاده یا در وضعیت ترافیک سنگین می تواند استهلاک جعبه دنده خودرو شما را افزایش دهد.
تعمیر یا تعویض گیربکس اتومات نیسان
هنگامی که خرابی جزئی برای جعبه دنده اتوماتیک شما رخ داده باشد به خوبی می توانید تصمیم بگیرید که این خرابی تعمیر شود اما اگر خرابی به قدری شدید باشد که بیش از دو سوم هزینه خرید یک جعبه دنده جدید باشد دیگرتعمیر ان مقرون به صرفه نخواهد بود. به همین جهت توصیه می شود که در این شرایط به تعویض جعبه دنده اقدام کنید. همچنین در برخی مواقع هر چند با هزینه به نسبت پایینی می توان گیربکس اتومات نیسان را تعمیر کرد اما سایر قطعات به ظاهر سام نیز تا حدی آسیب دیده اند و ممکن است خیلی زود ناچار باشید مجددا برای تعمیر این قطعات به تعمیرگاه مراجعه نمایید. در این وضعیت بهتر است از تعمیرکار خود بخواهید که مسئله کاملا بررسی کند. اگر عیب یابی دقیق انجام شده باشد چنین مواردی قابل پیش بینی هستند. در مجموعه پاور گیربکس با ارائه ضمانت های لازم برای تعمیرات خیال مشتریان از تعمیرات مجدد آسوده است.
سوالات متداول گیربکس اتومات نیسان
آیا تعویض روغن جعبه دنده در مدلهای اتوماتیک نیسان ضروری است؟
با توجه به احتمال کاهش کیفیت و در نتیجه فاسد شده روغن دوره های خاصی برای تعویض روغن گیربکس اتومات نیسان در نظر گرفته می شود که این دوره ها به شرایط محیطی و آب و هوایی و همچنین نحوه استفاده شما وابسته خواهد بود.
آیا در خودروها هیبریدی نیز روغن گیربکس باید تعویض شود؟
در همه خودروها مخصوصا خودروهای اتوماتیک که روغن تحت فشار بسیار بیشتری قرار دارد و وظایف بیشتری نیز دارد اگر کیفیت روغن کاهش پیدا کرده باشد ضروری است که نسبت به تعویض آن اقدام نمایید.
تقه زدن جعبه دنده خودرو به چه علتی روی می دهد؟
اگر تقه زدن در دامنه سرعتی خاصی باشد ممکن است به علت خرابی شیربرقی مربوطه رخ دهد که در این شرایط باید موضوع را به تعمیرکار اطلاع دهید تا عیب یابی سریعتر انجام شود. همچنین احتمال خرابی سوپاپها یا مسدود شدن مجاری روغن مربوطه نیز وجود دارد.
گاز هرز خوردن خودرو چطور می تواند به فیلتر روغن جعبه دنده مربوط باشد؟
گاز هرز خوردن می تواند منشا در ایراد موتور یا برقی خودرو داشته باشد. اما در بسیاری از مواقع ایراد گاز هرز خوردن به کلاچ و عدم اتصال استاندارد ان مربوط می شود. در این شرایط ممکن است صفحات کلاچ ساییده شده باشند و یا اینکه فشار روغن برا برقراری اتصال استاندارد کافی نباشد. حال عدم تامین فشار روغن سه دلیل دارد نخست کاهش سطح روغن دوم خرابی اویل پمپ و سوم مسددو شدن روزنه های فیلتر روغن. لذا اگر فیلتر روغن خود را به موقع عوض نکنید با مسدود شدن روزنه های آن فشار روغن جعبه دنده کاهش یافته و امکان هر گونه اختلال از جمله گاز هرز خوردن وجود خواهد داشت.
مهمترین سرویس ها نگهداری گیربکس اتومات نیسان کدامند؟
هر توصیه ای که عنوان برنامه نگهداری جعبه دنده خودرو شما ارائه می گردد در جای خود حایز اهمیت است و عدم توجه به ان می تواند مشکلاتی را به همراه داشته باشد اما مهمترین سرویس های نگهداری را می تواند در سه گزینه تعویض روغن و تعویض فیلتر روغن و بازدید دوره ای خلاصه کرد.
وضعیت اضطراری دنده سه به چه معناست؟
وضعیت اضطراری دنده سه به شرایطی گفته می شود که جهت حفاظت از قطعات داخلی گیربکس اتومات نیسان و کنترل دور موتور خودرو شما در دنده سه قفل می کند. این شرایط را ممکن است بتوانید با انجام توصیه های بخش تعمیر اضطراری جعبه دنده خودرو رفع نمایید.
تماس با متخصص تعمیرات: 09122005630
مقالات مرتبط: