پاورگیربکس / تعمیر گیربکس بی وای دی

تعمیر گیربکس بی وای دی

تعمیر کردن خودروی بی وای دی

بروز علائم زیر در خودروی بی وای دی می تواند دلیل بر خرابی گیربکس اتوماتیک باشد که در این صورت مراجعه به تعمیرگاه تخصصی تعمیر گیربکس اتوماتیک ضروری می باشد.

  • روشن شدن چراغ هشدار گیربکس بی وای دی
  • خلاص شدن دنده در حال حرکت
  • بوی سوختگی یا دود از خودرو
  • تقه زدن گیربکس هنگام رانندگی
  • صدای زوزه گیربکس بی وای دی
  • نشتی روغن گیربکس اتومات
  • گاز هرز خوردن و بالارفتن دور موتور
  • ضربه حین توقف خودروی بی وای دی
  • لرزش گیربکس در خالت ایستاده
  • دمای بیش از حد و داغ شدن گیربکس
  • کاهش قدرت و شتاب بی وای دی
  • اختلال در تعویض دنده گیربکس خودرو

بیش از 15 سال است که به صورت حرفه ای به تعمیرات گیربکس اتوماتیک مشغولیم.
جهت انجام مشاوره و عیب یابی رایگان به صورت پیشرفته و تعیین هزینه تعمیر گیربکس بی وای دی با ما تماس بگیرید.

تلفن تماس سرپرست تعمیرگاه: 09122005630
آدرس تعمیرگاه: تهران، یادگار امام جنوب، سی متری جی، به سمت آیت الله سعیدی پلاک 191، تعمیرگاه پاور گیربکس

مشاوره رایگان: 09122005630

خدمات و مزایای پاور گیربکس برای تعمیر گیربکس بی وای دی

  • تعویض روغن، فیلتر و سرویس های دوره ای گیربکس بی وای دی
  • عیب یابی پیشرفته و رایگان گیربکس بی وای دی 
  • تعمیر گیربکس بی وای دی توسط تعمیرکاران حرفه ای همراه با گارانتی
  • پیدا کردن قطعات یدک با کیفیت و ارزان برای خودرو
  • تعمیر گبربکس خودرو و تعویض قطعات آن به صورت پیشرفته
  • بازدید فنی و معاینه حرفه ای گیربکس بی وای دی

در این نوشته به بررسی هزینه های تعمیر گیربکس بی وای دی، معرفی خودروی بی وای دی، نشانه های خرابی، سرویس های نگهداری، تعمیرات ضروری و تعویض قطعات گیربکس بی وای دی می پردازیم.

هزینه تعمیر گیربکس اتومات بی وای دی

هزینه تعمیر کردن گیربکس بی وای دی

برای اینکه بتوانید هزینه تعمیر گیربکس خودرو خود را محاسبه کنید ابتدا باید به تعمیرگاه مجاز گیربکس اتومات بی وای دی مراجعه کنید تا گیربکس تحت بازبینی و کارشناسی دقیق تعمیرکاران حرفه ای ما قرار گیرد. سپس قطعات معیب شناسایی می شوند و مشخص می گردد که چه قطعه ای باید عوض شود و چه قطعه ای نیاز به تعویض دارد. در مجموعه پاور گیربکس سعی بر این است که با عیب یابی دقیق و بهرمندی از قطعات با کیفیت از تعمیرات دوباره اجتناب شود.

جدول هزینه تعمیر گیربکس بی وای دی:

عنوانهزینه تعمیر گیربکس بی وای دی
تعمیر کامل موتور خودروی بی وای دی25 میلیون تومان
تعویض واتر پمپ و باز و بستن تسمه تایم4 میلیون تومان
تعویض عملگرهای سر میل سوپاپ4 میلیون تومان
پیاده و سوار کردن موتور و متعلقات جهت تعویض واشر سرسیلندر7 میلیون تومان
تعویض واشر درب سوپاپ1.2 میلیون تومان
باز و بستن سینی و کارتل و تعویض اویل پمپ4.5 میلیون تومان
هزینه تعمیر زوزه کشیدن گیربکس خودرو4 میلیون تومان
هزینه تعمیر خلاص شدن دنده گیربکس بی وای دی3.5 میلیون تومان
سرویس یا تعویض شیر های OCV900 هزار تومان
هزینه تعمیر گیر کردن دنده در حالت P4 میلیون تومان
هزینه تعمیر تقه زدن گیربکس بی وای دی3 میلیون تومان
هزینه تعویض روغن گیربکس بی وای دی1.8 میلیون تومان
هزینه تعمیر گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک3 میلیون تومان
هزینه تعمیر ساعت گیربکس خودرو2.4 میلیون تومان
هزینه تعمیر توربین گیربکس اتوماتیک2 میلیون تومان
هزینه تعمیر در رفتن دنده گیربکس اتومات3 میلیون تومان

استعلام هزینه تعمیر: 09122005630

بی وای دی نسخه ارزان لکسوس

معرفی گیربکس بی وای دی

بی وای دی خودرویی است که با همکاری بی ام دی و تویوتا ساخته شده و شباهت زیادی به لکسوس آر ایکس دارد. مدلهای موجود در بازار بی وای دی از سال 95 تا 98 هستند. موتور چهار سیلندر آن 2.4 لیتر گنجایش دارد و می تواند 160 اسب بخار نیرو تولید کند. گشتاور حداکثر این موتور نیز به 229 نیوتن متر می رسد. حداکثر سرعت آن 185 کیلومتر بر ساعت است و شتاب صفر تا صد آن نیز 9.8 ثانیه می باشد. در این خودرو از گیربکس 6 دنده دو کلاچه اتوماتیک بهره گرفته شده است. گیربکس به کار رفته در خودروی بی وای دی از نوع گیربکس اتوماتیک دیگنیتی می باشد که در خودروهای هیبریدی و الکتریکی کاربرد دارد و به گیربکس بی دنده معروف است.

مزایای بی وای دی: از جمله مزایای خودروهای بی وای دی می توان به سیستم تعلیق نرم، امکانات رفاهی بالا، مصرف سوخت و استهلاک پایین، شتاب گیری و ترمز قوی، و همچنین طراحی زیبای کابین اشاره کرد.

معایب بی وای دی: بازار دست دوم این خودرو نسبتا ضعیف است. برخی از مدل های این خودرو در سیستم هندلینگ و فرمان پذیری مشکل دارند.

نشانه های هشدار دهنده گیربکس اتومات بی وای دی

علائم خرابی گیربکس بی وای دی

گیربکس اتومات بی وای دی مجموعه ای از قطعات و بخش های مختلف است که عملکرد این بخش ها به یکدیگر کاملا وابسته می باشد. به همین دلیل در صورتی که یکی از بخش ها دچار آسیب شود عملکرد سایر بخش ها نیز دچار اختلال خواهد شد. حال اگر شما به ایراد مذکور به موقع رسیدگی نکنید ممکن است از یک سوی ایراد تشدید شود و از سوی دیگر سایر قطعات نیز تحت تاثیر قرار گرفته و خرابی های بزرگتری به بار بیاید. حال هر خرابی کوچکی در یکی از قطعات گیربکس اتومات بی وای دی ممکن است به شکل یک نشانه هشدار دهنده خود را بروز دهد. لذا ضروری است که با این نشانه ها آشنا باشید و بتوانید در کوتاه ترین زمان ممکن نسبت به تعمیر گیربکس اتومات بی وای دی خود اقدام نمایید. مهمترین نشانه های هشدار دهنده این گیربکس را می توانید در این بخش مطالعه نمایید:

  • بوی سوختگی در گیربکس اتومات بی وای دی: گاهی اوقات ممکن است بوی سوختگی در داخل اتاق خودرو حس شود. در این مواقع حتما باید مسئله را پیگیری کنید تا متوجه شوید که بوی سوختگی دقیقا از چه قسمتی متصاعد شده است. اگر بوی سوختگی از گیربکس اتومات بی وای دی باشد ممکن است به دلیل بالا رفتن دمای روغن و یا آمپر کشیدن یکی از قطعات برقی باشد. بهتر است خودرو را برای یک ساعت خاموش کنید و برق باتری را قطع کنید و پس از گذشت این زمان خودرو را بلافاصله به تعمیرگاه اختصاصی گیربکس اتومات بی وای دی منتقل نمایید.
  • لرزش گیربکس اتومات بی وای دی: بسیاری از خرابی های گیربکس اتومات بی وای دی در مرحله ای که شدت یافته باشند ممکن است لرزش نیز در گیربکس ایجاد کند. اما از جمله دلایل شایع که برای لرزش گیربکس اتومات بی وای دی مشاهده می شود شل شدن اتصالات گیربکس است که به دلیل استفاده از خدمات تعمیرگاه غیر مجاز ایجاد می شود.
  • زوزه کشیدن گیربکس اتومات بی وای دی: دو عامل مهم هستند که به زوزه کشیدن گیربکس اتومات بی وای دی منتهی می شوند. نخست کاهش سطح روغن است که باعث می شود اصطکاک بین چرخ دنده های گیربکس افزایش یابد و دوم خرابی بلبرینگ است که صدای شبیه به زوزه کشیدن در گیربکس اتومات بی وای دی تولید می کند.
  • گاز هرز خوردن گیربکس اتومات بی وای دی: اگر به هر دلیلی کلاچ در گیربکس اتومات بی وای دی نتواند اتصال کاملی ایجاد کند محور انتقال قدرت قطع شده و لذا با مشکل گاز هرز خوردن مواجه خواهید شد. برای رفع این ایراد اگر کلاچ دچار ساییش شده باشد باید تعمیر گردد و اگر فشار روغن کاهش یافته باشد باید علت این امر مورد بررسی قرار گرفته و رفع شود.
  • تقه زدن گیربکس اتومات بی وای دی: صدای تقه زدن به صورت منقطع و پشت سر هم به گوش می رسد. در برخی مواقع تقه زدن در حالت خاصی مثلا در ابتدا حرکت وجود دارد و سپس قطع می شود. در این مواقع نباید گمان کنید که این ایراد مهم نیست.
  • روشن شدن چراغ چک گیربکس اتومات بی وای دی: از جمله نشانه های هشدار دهنده مشخص در گیربکس اتومات بی وای دی روشن شدن چراغ چک است که حتی اگر به صورت موقتی باشد نیز باید گیربکس را برای عیب یابی دقیق به تعمیرگاه مجاز نشان دهید.
  • گیر کردن دنده گیربکس اتومات بی وای دی: گیر کردن یا در رفتن اهرم دنده از وضعیت مورد نظر راننده از دیگر نشانه هایی است که ممکن است به دلیل خرابی در سیستم روغن و یا خرابی سلکتور دنده روی دهد.

مزایای تعمیرگاه پاورگیربکس برای تعمیر گیربکس اتوماتیک

تماس با سرپرست تعمیرگاه: 09122005630

تعمیر گیربکس بی وای دی

تعمیر گیربکس بی وای دی در تعمیرگاه تخصصی پاور گیربکس توسط نیروهای زبده و با دستگاه های پیشرفته انجام می شود. برای تعمیر گیربکس اتومات بایست با نشانه های هشدار دهنده این گیربکس آشنایی داشته باشید و اقدامات مربوط به مراقبت و نگهداری آن را به موقع و به شکل استاندارد به انجام برسانید. در مجموعه پاور گیربکس با بهرمندی از کارشناسان آموزش دیده و با تجربه و قطعات اصلی همواره سعی بر این است که بالاترین خدمات در جهت تعمیر گیربکس اتومات خودرو های بی وای دی از جمله تعمیر گیربکس اتوماتیک بی وای دی s6 ارائه گردد و به همین دلیل این مجموعه به عنوان معتبرترین تعمیرگاه اختصاصی گیربکس بی وای دی در تهران شناخته می شود.

تعویض روغن گیربکس اتومات بی وای دی

برای اینکه گیربکس اتومات بی وای دی شما همواره با کیفیت بالا کار کند می بایست از روغن اصل و با کیفیت استفاده کنید. اما باید مد نظر داشته باشید که هر روغنی دوره مصرف دارد و پس از طی شدن تاریخ مصرف آن فاسد شده و کارایی لازم را نخواهد داشت. برای گیربکس اتومات بی وای دی معمولا بین 45 تا 65 هزار کیلومتر برای تعویض روغن بسته به مدل خودرو و شرایط محیطی در نظر گرفته می شود. همچنین این مسافت معادل 4 تا 6 سال می باشد که حتی اگر در مدت مورد نظر مسافت مذکور طی نشده باشد باز هم باید نسبت به تعویض روغن اقدام شود.

منظور از شرایط محیطی موثر بر کیفیت روغن گیربکس نیز نحوه رانندگی و کیفیت روغنی است که انتخاب نموده اید.

تعمیرات اضطراری گیربکس اتومات بی وای دی

اگر گیربکس خودرو شما قفل شده و نمی توانید خودرو را حرکت دهید حتما باید با تعمیرکار با تجربه تماس بگیرید و شرایط را برای او توضیح دهید تا بتواند راهکار مناسبی را پیشنهاد دهد. شماره های مندرچ در سایت پاور گیربکس راه ارتباطی شما با کارشناسان با تجربه ماست. اما اگر دسترسی به تعمیرگاه یا تعمیرکار حرفه ای گیربکس اتومات بی وای دی نداشتید می توانید به روش زیر عمل کنید. با این راهکارهای ساده برخی اوقات می توان ایراد گیربکس را موقتا برطرف نمود:

  • ابتدا خودرو را خاموش کنید. حال بست باتری را بردارید و چند دقیقه بعد مجددا بست باتری را متصل نمایید.
  • دنده را در وضعیت خلاص قرار دهید و بدون فشردن پدال گاز خودرو را روشن کنید.
  • برای تنظیم دقیق گیربکس اتومات بی وای دی باید سی ثانیه خودرو روشن باشد و درجا کار کند سپس خودرو را خاموش کنید و این عملیات را سه مرتبه تکرار نمایید.
  • پس از روشن و خاموش کردن متوالی گیربکس اتومات بی وای دی تنظیم انجام شده و می توانید خودرو را روشن کرده و به حرکت خود ادامه دهید.
  • اگر به هر دلیلی حس می کنید که صدا یا لرزش شدیدی در گیربکس وجود دارد حرکت دادن خودرو منطقی نیست و بهتر است از جرثقیل برای انتقال آن به تعمیرگاه استفاده کنید.

سرویس های نگهداری و اقدامات مراقبتی گیربکس اتومات بی وای دی

برای نگهداری بهتر از گیربکس اتومات بی وای دی و کاهش استهلاک آن باید دو نوع اقدام را به انجام برسانید. نخست اقداماتی هستند که به سرویس های دوره ای مشهور بوده و در دوره های زمانی خاص به انجام می رسند. نوع دوم نیز مجموعه اقداماتی است که به گیربکس فشار زیادی وارد می کند و استهلاک آن را بالا می برد و باید از این اقدامات دوری کنید. مجموعه هر دو نوع در ادامه ذکر می شود:

  • بازدید دوره ای گیربکس اتومات بی وای دی: بازدید دوره ای طی دو مرحله به انجام می رسد. در مرحله اول باید گیربکس گرم باشد. در این حالت مواردی مانند لرزش و صدای بیش از حد گیربکس و همچنین نشتی روغن آن مورد تست و ارزیابی قرار می گیرد. در مرحله دوم گیربکس باید سرد باشد و مواردی دیگری مانند کیفیت و سطح روغن گیربکس و همچنین سفت یا شل بودن اتصالات گیربکس اتومات بی وای دی مورد ارزیابی قرار می گیرد. بهتر است بازدید دوره ای را هر یک تا سه ماه یک بار به انجام برسانید.
  • تعویض روغن گیربکس اتومات بی وای دی: روغن سالم گیربکس اتومات بی وای دی معمولا به رنگی روشن و قرمز دارد و کاملا از روغن فاسد که به رنگ سیاه است قابل تشخیص می باشد. علاوه بر رنگ کیفیت روغن یعنی چسبندگی ان نیز از عوامل موثر در تعیین سالم بودن یا فاد شدن روغن گیربکس اتومات بی وای دی به شمار می رود. در صورت فاسد شدن روغن گیربکس حتما باید نسبت به تعویض آن اقدام شود.
  • پیگیری علائم هشدار دهنده: بهتر است در صورت مشاهده هر یک از علائم هشدار دهنده که در این مقاله ذکر شد یا هر گونه تغییر در کارکرد گیربکس با تعمیرکار حرفه ای گیربکس اتومات بی وای دی مشورت کنید تا در صورتی که ایرادی در یکی از قطعات پیدا شده باشد خیلی زود متوجه شوید و آن ایراد را رفع نمایید.
  • تعویض فیلتر روغن گیربکس اتومات بی وای دی: فیلتر روغن وظیفه تمیز کردن روغن گیربکس اتومات بی وای دی را بر عهده دارد. البته این وظیفه فقط در خصوص ذرات معلق در روغن گیربکس بودن و در صورتی که روغن کیفیت خود را از دست داده باشد فیلتر کارایی چندانی نخواهد داشت. بهتر است در دوره های تعویض روغن گیربکس اتومات بی وای دی نسبت به تعویض فیلتر روغن نیز اقدام شود.
  • مطالعه دفترچه راهنمای خودرو: گاهی اوقات بنا به مدل خودرو توصیه خاصی در دفترچه راهنمای خودرو برای نگهداری هر چه بهتر گیربکس اتومات بی وای دی ذکر می گردد و لذا بهتر است دفترچه راهنمای خودرو خود را مطالعه کنید.

سوالات متداول در خصوص گیربکس اتومات بی وای دی

تقه زدن گیربکس اتومات بی وای دی به چه دلیل رخ می دهد؟

دلایل مختلفی برای هر ایراد در گیربکس اتومات بی وای دی وجود دارد. اما برای تقه زدن معمولا می توان شیربرقی ها یا توربین یا چرخ دنده های گیربکس اتومات بی وای دی را چک کرد.

زوزه کشیدن گیربکس اتومات بی وای دی چه ارتباطی به روغن گیربکس دارد؟

اگر روغن گیربکس دچار نشتی شده باشد و سطح آن از حد نرمال پایین تر بیاید یا اینکه کیفیت روغن کاهش پیدا کرده باشد روانکاری مناسب در بین قطعات متحرک گیربکس اتومات بی وای دی به خوبی انجام نمی شود و لذا ممکن است با افزایش اصطکاک بین این قطعات صدای زوزه کشیدن نیز از گیربکس اتومات بی وای دی به گوش برسد.

برنامه تعویض روغن گیربکس اتومات بی وای دی در چه مسافتی باید انجام شود؟

معمولا برای این خودرو برنامه تعویض روغن در مسافت 45 تا 65 هزار کیلومتر تعیین می گردد که این عدد وابسته به نحوه عملکرد خودرو و کیفیت روغن مصرفی می باشد.

گاز هرز خوردن گیربکس اتومات بی وای دی در چه صورتی که روغن گیربکس مربوط نمی شود؟

در صورتی که فشار روغن به اندازه کافی باشد گاز هرز خوردن گیربکس اتومات بی وای دی معمولا می تواند ناشی از ساییدگی بیش از حد کلاچ در نظر گرفته شود که در اغلب این موارد می توان با تعمیر کلاچ مشکل را رفع نمود.

آیا در گیربکس های هیبریدی مانند گیربکس اتومات بی وای دی باید در مسافتهای مشخص شده روغن گیربکس را تعویض نمود؟

هر گیربکسی که از روغن استفاده می کند علی الخصوص گیربکس های اتوماتیک که فشار بیشتری را متحمل می شوند احتمال فاسد شدن روغن گیربکس وجود دارد و لذا در این شرایط می بایست روغن مربوطه تعویض شود. در این خصوص گیربکسهای خودروهای هیبریدی نیز استثنا نیستند و همانند گیربکس اتومات بی وای دی برنامه مشخص تعویض روغن دارند.

سه سرویس مهم برای نگهداری گیربکس اتومات بی وای دی چه مواردی هستند؟

اگر بخواهیم به طور خلاصه به سرویسهای مهم نگهداری گیربکس اتومات بی وای دی اشاره کنیم می توان تعویض روغن و تعویض فیلتر روغن و بازدید دوره ای گیربکس اتومات بی وای دی را ذکر کرد.

تماس با متخصص تعمیرات: 09122005630

مقالات مرتبط:

تعمیر گیربکس اتوماتیک بی وای دی s6
تعمیر گیربکس اچ سی کراس
تعمیر گیربکس ام جی
تعمیر گیربکس بسترن
تعمیر گیربکس چانگان
تعمیر گیربکس چینی
تعمیر گیربکس دانگ فنگ
تعمیر گیربکس هایما

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس: 09122005630
پیمایش به بالا
اسکرول به بالا