پاورگیربکس / تعمیر گیربکس لیفان x50

تعمیر گیربکس لیفان x50

تعمیر کردن گیربکس لیفان x50

علائم زیر بر اثر خرابی گیربکس در خودروی لیفان x50 بروز می کنند که لازم است در صورت مشاهده هر یک از آن ها سریعا به تعمیرگاه گیربکس اتومات تهران مراجعه کنید.

  1. چراغ هشدار گیربکس اتوماتیک
  2. زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک لیفان X50
  3. خلاص شدن دنده اتومات در حال حرکت
  4. تقه زدن گیربکس اتومات هنگام توقف
  5. دیر عوض شدن یا پرش دنده
  6. لرزش دنده اتومات لیفان X50
  7. گاز هرز خوردن گیربکس اتومات 
  8. به مشام رسیدن بوی سوختگی
  9. افزایش دمای بیش از حد گیربکس
  10. نشتی روغن گیربکس لیفان X50 و کاهش سطح آن
  11. کاهش قدرت و شتاب خودروی لیفان X50 

تعمیرگاه پاور گیربکس تعمیرات گیربکس اتوماتیک را به صورت حرفه ای انجام می دهد و بیش از 15 سال سابقه دارد.
جهت عیب یابی رایگان خودروی لیفان X50، مشاوره و راهنمایی در زمینه تعمیر گیربکس لیفان X50 و تعیین هزینه تعیین آن با ما تماس بگیرید.

آدرس تعمیرگاه: تهران، یادگار امام جنوب، سی متری جی، به سمت آیت الله سعیدی پلاک 191، تعمیرگاه پاور گیربکس

مشاوره رایگان: 09128397793

خدمات و مزایای پاور گیربکس برای تعمیر گیربکس لیفان X50

  • تعمیر تخصصی و حرفه ای گیربکس لیفان x50 با گارانتی
  • تهیه کردن قطعات گیربکس اتومات لیفان x50 با کیفیت با کم ترین هزینه
  • انجام فیلتر و تعویض روغن، سرویس دوره ای گیربکس لیفان x50
  • معاینه و بررسی دقیق گیربکس لیفان x50
  • کاربرد ایزار حرفه ای در تعمیر و تعویض گیربکس
  • عیب یابی رایگان گیربکس لیفان x50

در این مقاله در مورد خودروی لیفان x50 و گیربکس آن، هزینه تعمیر گیربکس لیفان x50، نشانه های خرابی آن، تعمیر و سرویس های نگهداری از گیربکس لیفان X50 بحث می شود.

هزینه تعمیر گیربکس اتوماتیک لیفان x50

هزینه تعمیر کردن گیربکس لیفان x50

برای این که بتوانید به صورت دقیق هزینه تعمیرات جعبه دنده خودرو را مشخص کنید ضروری است که ابتدا عیب یابی دقیق توسط کارشناس مربوطه به انجام برسد. سپس باید مشخص شود که چه قطعاتی نیاز به تعمیر دارند و چه قطعاتی باید حتما تعویض شوند. در مجموعه پاور گیربکس سعی بر این است که تا حد امکان قطعات معیوب تعمیر شوند اما در مواقعی که خرابی شدید باشد تعمیرات مقرون به صرفه نیست و ممکن است خرابی های جدیدی را به همراه داشته باشد.
پس انجام فرایند فوق می توان هزینه تعمیر را به صورت دقیق تر محاسبه نمود. البته اگر از نوع خرابی و فرایندی که می بایست به انجام برسد اطلاع دارید می توانید با تماس با یکی از شماره های مندرج در سایت از هزینه تعمیرات مورد نظر اطلاع پیدا کنید.

جدول هزینه تعمیر گیربکس لیفان x50:

عنوانهزینه تعمیر گیربکس لیفان x50
تعویض عملگرهای سر میل سوپاپ4 میلیون تومان
پیاده و سوار کردن موتور و متعلقات جهت تعویض واشر سرسیلندر6.8 میلیون تومان
تعویض واشر درب سوپاپ1 میلیون تومان
باز و بستن سینی و کارتل و تعویض اویل پمپ4.7 میلیون تومان
هزینه تعمیر خلاص شدن دنده گیربکس لیفان x503.5 میلیون تومان
تعمیر کامل موتور لیفان x5025 میلیون تومان
هزینه تعمیر زوزه کشیدن گیربکس اتوماتیک4 میلیون تومان
هزینه تعمیر گاز هرز خوردن گیربکس لیفان x503 میلیون تومان
هزینه تعمیر در رفتن دنده گیربکس اتومات3 میلیون تومان
هزینه تعمیر گیر کردن دنده در حالت P4 میلیون تومان
تعویض واتر پمپ و باز و بستن تسمه تایم4 میلیون تومان
هزینه تعویض روغن گیربکس اتومات2 میلیون تومان
هزینه تعمیر توربین گیربکس لیفان x502 میلیون تومان
هزینه تعمیر تقه زدن گیربکس اتومات3 میلیون تومان
سرویس یا تعویض شیر های OCV900 هزار تومان
هزینه تعمیر ساعت گیربکس اتومات2.4 میلیون تومان

استعلام هزینه تعمیر: 09128397793

مشخصات فنی لیفان x50

معرفی گیربکس لیفان x50

این خودرو از سال 94 تا 97 در کشور ما تولید شده و مدل های آن در بازار موجود می باشد. پیشرانه چهار سیلندری ان 1.5 لیتر حجم دارد و می تواند به حداکثر گشتاور 133 نیوتن متر و حداکثر توان 102 اسب بخار برسد. این خودرو مصرف سوخت مناسبی دارد و در هر صد کیلومتر تنها 6.5 لیتر بنزین مصرف می کند. 

گیربکس اتومات لیفان x50

گیربکس اتوماتیک آن نیز از نوع CVT می باشد. در گیربکس cvt لیفان x50، مکانیزم تسمه و پولی به کار رفته است که می تواند گشتاور موتور را به چرخ های خودرو انتقال دهد. در طراحی این گیربکس از متریال با کیفیت استفاده می شود.

مزایا و معایب لیفان x50: این گیربکس از ایمنی بالایی برخوردار است، طراحی جذابی دارد و مصرف سوخت آن پایین است. اما قدرت موتور کم است و هزینه قطعات آن بالا می باشد.

مشکلات رایج گیربکس لیفان x50

  • بریدن پولی یا شفت
  • جا نرفتن دنده
  • تقه زدن گیربکس
  • خلاصی دنده در حال حرکت

نشانه های هشدار دهنده گیربکس اتومات لیفان x50 

نشانه های خرابی گیربکس لیفان x50

جعبه دنده های اتوماتیک دستگاه های پیشرفته ای هستند که از بخش های مختلفی تشکیل شده اند و عملکرد نهایی حاصل کارکرد صحیح و هماهنگ کلیه این بخش هاست. حال اگر قطعه ای در یک بخش خاص آسیب دیده باشد اولا عملکرد کلی مختل می شود و راندمان مورد نظر را بدست نخواهید آورد در ثانی هر چه از زمان ایجاد مشکل سپری شده باشد ایراد مذکور تشدید می گردد و حتی ممکن است سایر قطعات نیز به دلیل اختلال در عملکردشان دچار آسیب شوند.
در نهایت ممکن است آسیب به حدی برسد که ماشین شما به طور کلی از کار بیفتد و نتوانید آن را حرکت دهید. در چنین شرایطی قاعدتا هزینه های هنگفتی برای تعمیرات خواهید پرداخت. برای پیشگیری از هزینه های سنگین تعمیرات بهتر است نشانه های هشدار دهنده را جدی بگیرید و در صورت بروز کوچک ترین خرابی سریعا نسبت به تعمیر آن اقدام کنید. مهم ترین نشانه های هشدار دهنده به شرح زیر هستند:

  • لرزش گیربکس اتومات لیفان x50: با توجه به حرکت های دورانی موجود در جعبه دنده اتومات در صورتی که این دستگاه دچار لرزش باشد گشتاورهایی با جهت های مخرب در قطعاتی مانند چرخ دنده ها ایجاد خواهد شد که می تواند محور آن ها را آنبالاس کرده و یا به بلبرینگ ها آسیب جدی وارد کند. همچنین امکان بروز نشتی نیز در حالت لرزش شدید بیشتر خواهد بود. لذا توصیه می شود هر گاه متوجه لرزش جعبه دنده ماشین شدید بلافاصله به تعمیرگاه مجاز مراجعه نمایید. عیب یابی دقیق و استفاده از تجهیزات مدرن عیب یابی از جمله مزایای مجموعه پاور گیربکس به شمار می رود.
  • بوی سوختگی گیربکس اتومات لیفان x50: بوی سوختگی می تواند ناشی از دمای بیش از حد روغن و یا آمپر کشیدن قطعات برقی باشد که مورد دوم خطرناک تر است و حتما باید در اولین فرصت به تعمیرگاه مجاز مراجعه کرده یا با یکی از شماره های مندرج در سایت پاور گیربکس تماس بگیرید و از راهنمایی کارشناسان ما استفاده کنید چرا که امکان آتش سوزی در این مورد وجود دارد.
  • گاز هرز خوردن گیربکس اتومات لیفان x50: برخی رانندگان گمان می برند که گاز هرز خوردن قاعدتا یا به مشکلی در موتور مربوط می شود و یا سیستم برقی خودرو دچار ایراد شده است. اگر ایراد گاز هرز خوردن در وضعیت خلاص نیز رخ می دهد احتمالا این حدس درست خواهد بود. اما زمانی که در حرکت دچار چنین ایرادی می شوید یا سیستم روغن جعبه دنده ایراد پیدا کرده و یا فشار روغن کم شده و یا این که صفحات کلاچ نمی توانند اتصال مناسبی را برقرار کنند. در این شرایط ابتدا بهتر است فشار روغن چک شود سپس به سراغ سایر پارامترها بروید.
  • زوزه کشیدن گیربکس اتومات لیفان x50: اگر جعبه دنده خودرو شما دچار نشتی شده باشد در نتیجه آن سطح روغن کاهش یافته و روانکاری ایده آل در چرخ دنده ها اتفاق نمی افتد که این کار به افزایش اصطکاک و زوزه کشیدن منجر می شود. همچنین در صورت خرابی بلبرینگ ها یا آنبالاسی چرخ دنده ها نیز امکان افزایش صدای زوزه جعبه دنده وجود خواهد داشت.
  • روشن شدن چراغ cvt لیفان x50: علت روشن شدن چراغ cvt در لیفان x50 چه می تواند باشد؟ هر چند روشن شدن چراغ چک نشانه های واضح و مبرهن از وجود خرابی در جعبه دنده به شمار می رود اما برخی گمان می برند که در صورتی که چراغ چک به شکل موقتی روشن شود و خود به خود خاموش گردد مشکل خاصی وجود ندارد. باید دانست حتی در این شرایط نیز قطعا ایرادی وجود داشته که چراغ چک روشن شده و خاموش شدن آن به معنای رفع ایراد یا تعمیر خود به خودی قطعه معیوب نخواهد بود.

مزایای تعمیرگاه پاورگیربکس برای تعمیر گیربکس اتوماتیک

تماس با سرپرست تعمیرگاه: 09128397793

تعمیر گیربکس دنده اتومات لیفان x50

تعمیر گیربکس لیفان x50 در مجموعه پاور گیربکس توسط نیروهای متخصص و آموزش دیده و به وسیله دستگاه های پیشرفته به انجام می رسد. بدین منظور از قطعات اصلی و با کیفیت در این مجموعه بهره برده می شود و به همین خاطر است که پاور گیربکس به عنوان معتبرترین تعمیرگاه تخصصی جعبه دنده اتومات از جمله تعمیر گیربکس لیفان در تهران شناخته می شود.

روغن گیربکس اتومات لیفان x50

روغن نقش های مهمی در عملکرد جعبه دنده بر عهده دارد. از یک سو سطوح تحت تنش بین چرخ دنده ها حتما می بایست با روغن با کیفیت و دارای لزجت مناسب روانکاری شود و از سوی دیگر عملکردهایی مانند کلاچ گرفتن و تعویض دنده تنها با فشار روغن به انجام می رسد. همچنین باید دانست که دشمن شماره یک جعبه دنده اتوماتیک دمای بیش از حد است و بسیار ضروری است که خنک کاری مناسبی توسط روغن به انجام برسد. حجم روغن گیربکس اتومات لیفان x50 برابر با 5.8 لیتر می باشد. روغن گیربکس لیفان x50 اتومات باید بر اساس استاندارد های NS2 و NS3 تولید شود.
حال اگر روغن جعبه دنده به علت نشتی کاهش پیدا کرده باشد یا کیفیت آن به مرور زمان از حد مجاز پایین تر آمده باشد ممکن است اتفاقات جبران ناپذیری برای چرخ دنده ها و بلبرینگ ها و توربین و شیربرقی ها و… بیافتد و حتی به قفل شدن و از کار افتادن کامل جعبه دنده منتهی شود. به همین منظور لازم است که به طور پیوسته کیفیت روغن چک شود و در صورت مشاهده افت کیفیت نسبت به تعویض آن اقدام گردد.

فیلتر روغن گیربکس اتوماتیک لیفان x50

فیلتر در ورودی اویل پمپ نصب شده است وظیفه آن این است که در انتهای مسیر پمپاژ روغن آلودگی های معلق در آن را جدا کرده و روغن تمیز وارد اویل پمپ شود و از آنجا به سایر قطعات پمپاژ گردد. اگر روزنه های فیلتر روغن به علت ازدیاد آلودگی و کثیفی های معلق گرفته شود اجازه عبور جریان روغن را نداده و امکان دارد که به علت افت فشار روغن در گیربکس مشکلاتی در عملکرد آن به وجود آید و یا اینکه برخی قطعات در معرض خرابی قرار بگیرند.
از سوی دیگر ممکن است روزنه ها دچار آسیب شوند که در این صورت نیز ذرات کثیفی از فیلتر عبور کرده و با ورود به قطعات حساس احتمال خرابی را افزایش خواهند داد.

تعمیرات اضطراری گیربکس اتوماتیک لیفان x50

در صورتی که جعبه دنده خودرو شما از کار بیفتد ماشین نیز دیگر قادر به حرکت نخواهد بود و در نتیجه امکان مراجعه به تعمیرگاه مجاز وجود ندارد. در این شرایط دو راه دارید یا اینکه از جرثقیل برای انتقال خودرو استفاده کنید و یا اینکه به روشی هر چند موقت جعبه دنده را راه اندازی نمایید تا به تعمیرگاه برسید. در این بخش چند پیشنهاد ساده ارائه می شود که گاهی اوقات می تواند امکان رفع موقتی مشکل را فراهم نماید.

  • یکی از مواردی که منجر به از کار افتادن جعبه دنده می شود کار کردن مداوم خودرو تحت فشار زیاد است. در این شرایط به علت دمای بیش از حد چرخ دنده ها گیرپاژ می کنند یا شیربرقی ها از کار می افتند و لزجت روغن نیز کاهش محسوسی یافته و از کارایی آن کاسته می شود. اگر گمان می کنید که چنین شرایطی پیش آمده است بهتر است خودرو را خاموش کنید و حدود دو ساعت به حال خود رها کنید تا به آهستگی به دمای محیط برسد. سپس استارت زده و حرکت نماید.
  • گاهی نیز ممکن است تنظیمات کامپیوتری جعبه دنده به مشکل برخورده باشد. در این شرایط ابتدا باید خطاهای موقت رفع شود و بدین منظور نیز باید حدود 5 دقیقه بست باتری را بردارید.
  • پس از اتصال مجدد بست باتری دنده را در حالت خلاص قرار دهید و بدون فشار دادن پدال گاز یا دیگر دکمه و اهرم ها استارت بزنید.
  • اجازه بدهید موتور به مدت تقریبی 30 ثانیه درجا کار کند و سپس ماشین را خاموش کنید. سی ثانیه نیز باید در این وضعیت به سر ببرید.
  • مجددا استارت بزنید و پس از سی ثانیه ماشین را خاموش کنید و این کار را برای بار سوم نیز تکرار نمایید.
  • اکنون هم خطاهای موقتی رفع شده و هم تنظیمات مجدد انجام گردیده و می توانید به آهستگی حرکت کنید. به خاطر داشته باشید که این کار مشکل اصلی را رفع نکرده و برای عیب یابی بهتر باید به تعمیرگاه مجاز مراجعه شود.
  • همچنین اگر توانستید خودرو را حرکت دهید اما این حرکت با سر و صدا یا لرزش شدید همراه بود بهتر است موتور را خاموش کرده از جرثقیل برای انتقال ماشین خود به تعمیرگاه بهره ببرید.

سرویس های نگهداری گیربکس اتوماتیک لیفان x50

نحوه مراقبت و استفاده شما از یک وسیله طول عمر و استهلاک آن را تعیین خواهد کرد. برای اینکه بتوانید سال های سال از جعبه دنده اتومات لیفان خود استفاده کنید بهتر است توصیه هایی را که در قالب سرویس های نگهداری ارائه می شود به خاطر بسپارید و به کار ببندید.

  • مطالعه دفترچه راهنمای خودرو: در دفترچه راهنما بر اساس مدل خودرو ممکن است سازنده توصیه های خاصی را ارائه کرده باشد که به کار بستن این توصیه ها می تواند تاثیر بسزایی در عملکرد استاندارد بخش های مختلف ماشین شما داشته باشد. لذا ضروری است حداقل یک مرتبه این دفترچه مطالعه شود.
  • رانندگی اصولی: منظور از رانندگی اصولی پرهیز از رفتارهایی است که فشار زیادی بر جعبه دنده خودرو شما وارد خواهد آورد. از جمله این رفتارها می توان به حرکت سریع در شرایط دشوار مانند جاده هایی با شیب تند و سربالایی یا سرپایینی ها دشوار و همچنین جاده های خاکی یا ناهموار و لغزنده و یا وضعیتی است که بار سنگینی در داخل خودرو وجود دارد. همچین حرکت با تغییرات ناگهانی سرعت خودرو یعنی فشردن پشت سر هم پدال های ترمز و گاز نیز می تواند استهلاک را افزایش دهد. حتی حرکت در ترافیک نیز در دراز مدت استهلاک را افزایش خواهد داد.
  • تعویض روغن: روغن در ابتدای کار رنگی روشن و قرمز دارد که به مرور زمان تیره تر شده و به سیاه تغییر می یابد. همچنین لزجت یا چسبندگی آن نیز به مرور زمان کاهش می یابد و به مرحله ای خواهد رسید که دیگر قادر به انجام وظایف خود نخواهد بود. در این شرایط تعویض روغن ضروری خواهد بود.
  • عدم استفاده از رینگ و لاستیک غیر متعارف: اگر رینگ و لاستیک خودرو خود را با اندازه های غیر استاندارد تعویض کنید ممکن است به علت تغییر نسبت دور و گشتاور انتقالی در مقایسه با حالت طراحی شده فشار مضاعفی بر چرخ دنده ها و دیگر بخش های جعبه دنده وارد آید. لذا در دراز مدت استهلاک گیربکس اتوماتیک لیفان x50 افزایش خواهد یافت.
  • بازدید دوره ای: بازدید دوره ای جعبه دنده می بایست در تعمیرگاه مجاز و توسط کارشناس مربوطه به انجام برسد. بدین منظور هر سه ماه یکبار به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک لیفان x50 مراجعه نمایید. بازدید کامل دو بخش دارد. در بخش نخست مواردی مانند نشتی روغن یا دمای بیش از حد و صدا و لرزش اضافه مورد ارزیابی قرار می گیرند. در این بخش می بایست موتور حددو یک ساعت کار کرده جعبه دنده کاملا گرم شده باشد. در بخش دوم بالعکس می بایست موتور کاملا سرد باشد تا مواردی مانند کیفیت روغن و سطح آن و همچنین شل بودن اتصالات بهتر سنجینده شوند.
  • پیگیری نشانه های هشدار دهنده: هر یک از نشانه های هشدار دهنده که در این مقاله بدان اشاره شد و یا به طور کلی هر تغییری که در عملکرد جعبه دنده به وجود بیاید می تواند نشان دهنده وجود خرابی در یکی از قطعات باشد که اگر به موقع نسبت به تعمیر آن کاری صورت نپذیرد ابتدا ایراد در قطعه مزبور تشدید شده و به مرور زمان سایر قطعات نیز ممکن است در معرض خرابی قرار بگیرند. پس با مشاهده کوچک ترین نشانه از وجود خرابی در گیربکس اتوماتیک لیفان x50 به تعمیرگاه تخصصی مراجعه کرده و مشکل را رفع کنید.
  • تعویض فیلتر روغن: دوره های تعویض فیلتر روغن می بایست همزمان با تعویض روغن در نظر گرفته شود تا هیچ کثیفی از قبل وجود نداشته باشد که روغن جعبه دنده خودرو شما را آلوده کند. همچنین در نظر داشته باشید که فیلتر روغن قابل شستشو و استفاده مجدد نیست چرا که خود فرایند شستشو که به فشار بر براده های گیر کرده در روزنه های فیلتر می انجامد می تواند به روزنه ها آسیب بزند.
  • عدم نصب تهجیزات اضافه: برخی تجهیزات که بنا به سلیقه راننده در خودرو نصب می شوند می تواند اثرات منفی پیش بینی نشده و غیر منتظره ای را به بار بیاورند. به عنوان نمونه برخی تجهیزات برقی پر مصرف مانند لامپ های نئون می تواند باعث شوند که سیستم برقی خودرو توان تامین برق مورد نیاز همه بخش ها را نداشته باشد و در نتیجه شیربرقی ها جعبه دنده خودرو نیز دچار افت ولتاژ شده و در عملکرد آن اختلال پیش خواهد آمد.

زمان تعویض روغن گیربکس اتوماتیک لیفان x50

سازنده هر خودرویی زمان مشخصی را برای انوع مختلف سرویس ها از جمله تعویض روغن جعبه دنده ارائه می کند که این زمان در دفترچه راهنمای خودرو ذکر شده و معمولا بر اساس مسافت طی شده می باشد و برای مدل ها مختلف لیفان x50 معمولا بین 40 تا 50 هزار کیلومتر می باشد. اما این معیار قطعی نیست و با توجه به شرایط قابل تغییر می باشد. عدم رعایت اصول رانندگی استاندارد شرایط آب و هوایی و کیفیت روغن از جمله مواردی هستند که در زمان تعویض آن تاثیر گذار خواهند بود.

سوالات متداول در خصوص گیربکس اتوماتیک لیفان x50

تقه زدن جعبه دنده به چه علتی رخ می دهد و در این مواقع چه باید کرد؟

تقه زدن معمولا به علل مختلفی اتفاق می افتد که از مهم ترین دلایل آن می توان به خرابی شیربرقی ها اشاره نمود. مخصوصا اگر در هنگام تعویض یک دنده خاص دچار ایراد تقه زدن می شوید احتمالا شیربرقی همان دنده دچار خرابی شده است. در این مواقع برای عیب یابی بهتر باید به تعمیرگاه تخصصی مراجعه کرده و هر چه سریع تر ایراد به وجود آمده را برطرف نمایید.

آیا گیربکس اتوماتیک لیفان x50 دوره های تعویض روغن مشخص و ثابتی دارد؟

برای تعویض روغن جعبه دنده مسافت مشخصی از سوی کمپانی سازنده ارائه شده اما این مسافت به عواملی مانند نحوه رانندگی شرایط آب و هوایی و کیفیت روغن مصرفی وابسته خواهد بود.

وضعیت اضطراری دنده سه چیست و در صورت بروز این وضعیت چه باید کرد؟

وضعیت اضطراری دنده سه در شرایطی که احتمال آسیب دیدن قطعات حساسی مانند ساعت و توربین وجود داشته باشد اتفاق می افتد بدین ترتیب که به صورت خودکار خودرو در دنده سه قفل می شود و امکان حرکت بیشتر وجود نخواهد داشت.

مهم ترین سرویس های نگهداری گیربکس اتوماتیک لیفان x50 کدامند؟

تعویض روغن و تعویض فیلتر روغن و بازدید دوره ای از جمله مهم ترین سرویس های این جعبه دنده به شمار می روند. البته سرویس کم اهمیت در خودرو وجود ندارد و بی توجهی به هر یک از توصیه های مربوط به نگهداری و مراقبت از جعبه دنده خودرو می تواند عواقب جبران ناپذیری را در پی داشته باشد.

آیا در خودروهای هیبریدی برنامه خاصی برای تعویض روغن جعبه دنده وجود دارد؟

هر خودرویی مخصوصا خودروهای اتوماتیک که فشار بیشتری ار در ناحیه جعبه دنده تحمل می کنند نیاز به تعویض روغن خواهد داشت چرا که کیفیت روغن به مرور زمان و تحت فشار کاری بالا کاهش می یابد.

تماس با متخصص تعمیرات: 09128397793

مقالات مرتبط:

تعمیر گیربکس لیفان
تعمیر گیربکس لیفان 520
تعمیر گیربکس لیفان 620
تعمیر گیربکس لیفان 820
تعمیر گیربکس لیفان x60

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس: 09128397793
پیمایش به بالا
اسکرول به بالا