پاورگیربکس / تعمیر گیربکس سراتو

تعمیر گیربکس سراتو

تعمیر گیربکس سراتو با دستگاه های پیشرفته

تعمیر گیربکس سراتو حتما باید در تعمیرگاه تخصصی و توسط کارشناس اموزش دیده انجام شود. برای تعمیر گیربکس سراتو حتما باید عیب یابی دقیق با دستگاه های پیشرفته انجام شود. با تشخیص دقیق ایراد و خرابی می توان هزینه تعمیر گیربکس سراتو را نیز به میزان قابل توجهی کاهش داد. اگر می خواهید کمتر نیاز به تعمیر گیربکس سراتو داشته باشید بهتر است سرویسهای نگهداری از این گیربکس را به موقع به انجام برسانید و نسبت به پیگیری علائم هشدار دهنده گیربکس اتومات سراتو اقدام کنید.

سراتو خودرو قدیمی کیا با چهره ای بروز

سراتو یکی از قدیمی ترین و در عین حال محبوبترین خودروهای کمپانی خودرو سازی کره ای کیا به شمار می رود. این خودرو از سال 2003 تا کنون تولید شده و مدلهای مختلف آن در داخل کشور نیز موجود می باشد. جعبه دنده کیاسراتواز نوع شش دنده اتوماتیک تیپ ترونیک است و موتور چهار سیلندر ان با حجم 1.6 لیتر می تواند 124 اسب بخار قدرت تولید کند. حداکثر گشتاور ان نیز به 156 اسب بخار می رسد. شتاب سراتو 10.3 ثانیه برای رسیدن از سرعت صفر به سرعت صد کیلومتر در ساعت است و مصرف سوخت ترکیبی آن تنها 6.5 لیتر در صد کیلومتر می باشد.

هزینه تعمیر گیربکس اتومات سراتو

برای اینکه بدانید هزینه تعمیر گیربکس اتومات سراتو شما چقدر می شود ابتدا باید خودرو را مورد عیب یابی دقیق قرار دهید. بدین منظور می بایست خودور در تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتومات سراتو توسط کارشناس و با دستگاه های پیشرفته مورد بازدید و عیب یابی قرار بگیرد. در مجموعه پاور گیربکس تاکید اولیه بر این است که عیب یابی به درستی انجام شود چرا که اشتباهدر عیب یابی می تواند هزینه و زمان مشتری را به شکل قابل توجهی تحت تاثیر قرار دهد. پس از عیب یابی دقیق باید قطعاتی نیاز به تعمیر یا تعویض دارند شناسی شود. در نهایت می توان هزینه تعمیر گیربکس اتومات سراتو را به خوبی تخمین زد. در تعمیرگاه تخصصی پاور گیربکس ضمن تاکید بر کیفیت خدمات ارائه شده همچنین با کاهش حاشیه سود سعی بر کسب رضایت هر چه بیشتر مشتریان بوده و به همین دلیل است که این مجموعه به عنوان معتبرترین تعمیرگاه گیربکس اتومات سراتو در تهران شناخته می شود.

نکات طلایی نگهداری از گیربکس اتومات سراتو

برای اینکه گیربکس اتومات سراتو شما طول عمر بیشتری داشته باشد و سالهای سال با حداکثر راندمان به کار خود ادامه دهد چه نکاتی را باید در نظر داشته باشید؟ در این بخش نکات طلایی و سرویسهای مهمی که باعث کاهش استهلاک گیربکس اتومات سراتو می شوند ذکر می گردد.

  • تعویض روغن گیربکس اتومات سراتو: شاید اولین سرویسی که برای یک دستگاه پیشرفته به ذهن می رسد تعویض روغن باشد. در گیربکس اتومات سراتو نیز تعویض روغن به موقع و استفاده از روغن اصل و با کیفیت تاثیر زیادی در کیفیت بالای عملکرد گیربکس خواهد داشت.
  • مطالعه دفترچه راهنمای خودرو: این یک اصل ضروری است که قبل از استفاده از هر وسیله ای باید دفترچه راهنمای آن مطالعه شود. در خصوص وسیله نقیله نیز به همین منوال است و بهتر است نکات خاصی را که طراح در دفترچه راهنمای خودرو بنا به مدل خودرو در نظر گرفته مطالعه شود.
  • رانندگی اصولی برای حفظ گیربکس اتومات سراتو: منظور از رانندگی اصول این است که رفتارهایی که فشار زیادی بر گیربکس اتومات سراتو وارد می آورد را کنار بگذارید. به عنوان مثال حرکت سریع با بار سنگین یا در جاده ایی با شیب تند معمولا فشار زیادی بر گیربکس وارد می اورند. همچنین فشردن پیاپی پدال گاز و ترمز از جمله روشهای رانندگی غیر استاندارد به شمار می اید که فشار مضاعفی بر گیربکس اتومات سراتو وارد خواهد آورد.
  • عدم نصب رینگ و لاستیک غیر استاندارد: اگر رینگ و لاستیک خودرو را با رینگ و لاستیک غیر استاندارد و غیر متعارف تعویض کنید ممکن است نسبت دور طراحی شده تغییر یابد و لذا فشاری بیش از فشار طراحی شده بر گیربکس اتومات سراتو وارد خواهد آمد که در نتیجه استهلاک بالای این دستگاه را به دنبال خواهد داشت.
  • تعویض فیلتر روغن گیربکس اتومات سراتو: فیلتر روغن از روزنه های بسیار ریزی تشکل شده که جلوی عبور کثیفی و ذراتی که در روغن گیربکس معلق هستند را می گیرد و بدین ترتیب اجازه نمی دهد که کثیفی به قطعات حساس گیربکس نفوذ کند. تعویض فیلتر برنامه خاص خود را دارد اما کارشناسان ما توصیه می کنند برای صرفه جویی در وقت و همچنین افزایش راندمان روغن جدید همواره در زمان تعویض روغن گیربکس فیلتر روغن نیز تعویض شود.
  • بازدید دوره ای گیربکس اتومات سراتو: پیشنهاد می شود در دوره های یک تا سه ماهه بسته به وضعیت گیربکس نسبت به بازدید دوره ای ان در تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتومات سراتو اقدام شود. این کار سبب خواهد شد که اشکالات بسیار جزئی در گیربکس نیز شناسایی و رفع شوند.
  • پیگیری علائم هشدار دهنده گیربکس اتومات سراتو: علائم هشدار دهنده که در بخش بعدی با آنها آشنا خواهید شد نقش مهمی در پیشگیری از خرابی های بزرگ در گیربکس اتومات سراتو دارند. لذا در صورت مشاهده هر یک از این علائم بهتر است در اولین فرصت به تعمیرگاه اختصاصی گیربکس اتومات سراتو مراجعه شود.

علائم هشدار دهنده گیربکس اتومات سراتو

وجود یک علامت جزئی که نشانه خرابی کوچکی در گیربکس اتومات سراتو است شاید در وهله نخست چندان مهم به نظر نرسد. اما با دقت بیشتر ملاحظه خواهید کرد که این خرابی کوچک به دلیل عملکرد پیچیده گیربکس اتومات سراتو در صورتی که به موقع رفع نشود می تواند سایر قطعات را نیز کاملا تحت تاثیر قرار داده و موجب خرابی های بیشتر در گیربکس شود. مهمترین علامتهای هشدار دهنده گیربکس اتومات سراتو در این بخش ذکر می گردد:

  • بوی سوختگی در گیربکس اتومات سراتو: اگر بوی سوختگی در کابین خودرو حس کردید بهتر است کاپوت را بالا بزنید و بوی سوختگی را دنبال کنید تا محل دقیق آن مشخص شود. اگر بوی سوختگی از داخل گیربکس اتومات سراتو به مشام برسد نشان دهنده آمپر کشیدن قطعات برقی یا دمای بیش از حد روغن گیربکس می باشد. هر یک از این موارد دلایل خاص خود را دارد اما بهتر است یک ساعت خودرو را در وضعیت خاموش قرار دهید تا مشکل رفع شود و سپس به تعمیرگاه مجاز گیربکس اتومات سراتو مراجعه کنید.
  • لرزش گیربکس اتومات سراتو: در صورتی که برای تعمیر گیربکس اتومات سراتو خود از تعمیرگاه غیر مجاز استفاده کرده باشید ممکن است اتصالات گیربکس به خوبی بسته نشده باشند و لذا مدت کوتاهی پس از تعمیر متوجه لرزش گیربکس شوید که به دلیل شل بودن اتصالات آن است. در این مواقع می بایست به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتومات سراتو مراجعه شود تا اتصالات با گشتاور استاندارد بسته شوند.
  • زوزه کشیدن گیربکس اتومات سراتو: در صورتی که سطح روغن گیربکس اتومات سراتو کاهش یافته باشد حرکت چرخشی چرخ دنده ها با اصطکاک بسیار بالایی انجام شده و در نتیجه صدایی شبیه به صدای زوزه کشیدن از گیربکس اتومات سراتو به گوش می رسد. لذا در صورتی که حس کردید صدای گیربکس خودرو شما افزایش یافته است در وهله اول باید روغن گیربکس را هم از نظر کیفیت و هم از نظر سطح چک کنید و اگر سطح آن پایین امده بود ضمن شارژ مجدد آن نسبت به پیدا کردن محل نشتی احتمالی در گیربکس نیز اقدام کنید.
  • گاز هرز خوردن گیربکس اتومات سراتو: اگر در سرعتهای بالای هفتاد کیلومتر در ساعت حس می کنید که با فشار بر پدال گاز خودرو به میزان لازم شتاب نمی گیرد قطعا مشکلی در کلاچ خودرو وجود دارد. چرا که علی الخوص در سرعتهای بالا نیروی زیادی می بایست توسط کلاچ انتقال یابد و سایش بیش از حد کلاچ می تواند منجر به عدم اتصال کامل در ان شده و در نتیجه خودرو با مشکل گاز هرز خوردن مواجه شود.
  • تقه زدن گیربکس اتومات سراتو: خرابی در یکی از بخشهای سیستم روغن گیربکس خودرو یا توربین گیربکس و یا وجود جسم خارجی در گیربکس می تواند به تقه زدن گیربکس اتومات سراتو بیانجامد. توصیه می شود این ایراد را بلافاصله مورد عیب یابی دقیق کارشناس قرار دهید.

تعمیرات اضطراری گیربکس اتومات سراتو

اگر تمام نکات طلایی نگهداری گیربکس اتومات سراتو را رعایت کردید و به علائم هشدار دهنده نیز توجه داشتید اما ناگهان گیربکس خودرو بدون نشانه قبلی قفل کرد و نتوانستید خودرو را حرکت دهید احتمال مشکل به تنظیمات گیربکس مربوط است. در این مواقع با روش زیر می توانید تنظیمات کامپیوتر گیربکس را اصلاح کنید. اگر مشکل رفع نشد یا کارکرد گیربکس اتومات سراتو با لرزش شدیدی همراه بود خودرو را خاموش کرده از جرثقیل بریا انتقال آن به تعمیرگاه استفاده کنید. روش تعمیر اضطراری گیربکس اتومات سراتو بدین شرح است:

  • ابتدا بست باتری را به مدت 5 دقیقه قطع کنید تا خطاهای موقتی کامپیوتری گیربکس اتومات سراتو برطرف شوند.
  • پس از اتصال مجدد بست باتری خودرو را روشن کنید و اجازه دهید سی ثانیه در جا کار کند. در این فرایند هرگز پدال گاز را فشار ندهید.
  • سپس باید خودرو خاموش شود. دو مرتبه دیگر نیز فرایند روشن و خاموش کردن خودرو را در فواصل زمانی سی ثانیه ای انجام دهید تا تنظیم مجدد به خوبی انجام شود.
  • حال خودرو را روشن کنید و به حرکت ادامه دهید.

زمان تعویض روغن گیربکس اتومات سراتو

برای تعویض روغن گیربکس هر خودرویی بنا به نوع گیربکس و مدل خودرو معمولا مسافت خاصی در نظر گرفته می شود. این مسافت برای خودرو سراتو حدود 50 تا 75 هزار کیلومتر می باشد. باید دانست که مسافت مورد نظر به نحوه رانندگی و شرایط محیطی نیز وابسته است. همچنین کیفیت روغنی که استفاده می کنید نیز دیگر عامل مهمی است که طول عمر روغن گیربکس اتومات سراتو را مشخص خواهد کرد. برای استفاده بهتر توصیه می شود اصول رانندگی استاندارد را رعایت کنید و در مواقعی که گیربکس اتومات سراتو تحت فشار قرار دارد از حرکت با سرعت و شتاب بالا خودداری نمایید.

مسافت ذکر شده در دفترجه راهنمای خودرو برای تعویض روغن گیربکس اتومات سراتو معمولا به مدت زمان استفاده نیز وابسته است. به عنوان مثال اگر از خودرو خود کمتر استفاده می کنید و بیش از 6 سال از زمان آخرین تعویض روغن گیربکس گذشته است حتی اگر مسافت مورد نظر طی نشده بهتر است روغن و فیلتر روغن گیربکس را تعویض نمایید.

سوالات متداول در خصوص گیربکس اتومات سراتو

چرا گیربکس اتومات سراتو تقه می زند؟

دلایل مختلفی برای تقه زدن گیربکس اتومات سراتو ذکر شده است. خرابی توربین یا خرابی اویل پمپ و همچنین آنبالانسی چرخ دنده ها یا وجود جسم خارجی کوچک در داخل گیربکس از جمله این دلایل می باشند.

آیا تعویض روغن گیربکس اتومات سراتو به خرابی بلبرینگها ارتباطی پیدا می کند؟

اگر تعویض روغن گیربکس خود را به تعویق انداخته باشید روغن کیفیت خود را از دست می دهد و لذا عملیات روانکاری به خوبی انجام نمی شود در این شرایط ممکن است بلبرینگهای گیربکس اتومات سراتو دچار آسیب شوند.

آیا همانند گیربکس اتومات سراتو روغن گیربکس خودروهای هیبریدی نیز نیاز به تعویض دارند؟

قطعا هر دستگاهی که از روغن استفاده کند و قطعات متحرک با فشار بالا داشته باشد به مرور زمان نیاز به تعویض روغن پیدا خواهد کرد. لذا گیربکسهای هیبریدی نیز مانند گیربکس اتومات سراتو در دوره های زمانی خاص نیاز به تعویض روغن دارند.

لرزش گیربکس اتومات سراتو به چه دلایلی ممکن است رخ دهد؟

آنبالانسی چرخ دنده ها یکی از خطرناک ترین دلایل لرزش گیربکس اتومات سراتو به شمار می رود. در این مواقع در صورتی که به موقع نسبت به رفع عیب مذکور اقدام نشود ایراد مورد نظر تشدید شده و در نهایت به قفل شدن کامل گیربکس منتهی خواهد شد. همچنین ممکن است برخی از چرخ دنده ها دچار شکستگی یا ساییدگی بیش از حد دندانه ها شوند و در هنگام تعمیر چاره ای جز تعویض انها نخواهد بود.

آیا گاز هرز خوردن گیربکس اتومات سراتو به فیلتر روغن و سطح روغن گیربکس نیز مربوط است؟

هر ایرادی که به کاهش فشار روغن در گیربکس اتومات سراتو منتهی شود ممکن است عملکرد کلاچ را مختل کرده و در نتیجه به گاز هرز خوردن خودرو منجر شود. از جمله این عوامل می توان به گرفتگی روزنه های فیلتر روغن گیربکس و یا کاهش سطح روغن در گیربکس اتومات سراتو اشاره کرد.

سرویسهای مهم و اساسی گیربکس اتومات سراتو کدام هستند؟

سه سرویس مهم برای گیربکس اتومات سراتو به ترتیب اولویت نخست بازدید دوره ای دوم تعویض روغن گیربکس و سوم تعویض فیلتر روغن گیربکس اتومات سراتو به شمار می آیند.

مقالات مرتبط:

تعمیر گیربکس اتوماتیک کیا
تعمیر گیربکس اتوماتیک کیا اسپورتیج
تعمیر گیربکس اتوماتیک کیا موهاوی
تعمیر گیربکس ریو
تعمیر گیربکس سورنتو
تعمیر گیربکس سانتافه
تعمیر گیربکس دانگ فنگ

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس: 09128397793
پیمایش به بالا
اسکرول به بالا