پاورگیربکس / تعمیر گیربکس راوفور

تعمیر گیربکس راوفور

تعمیر کردن گیربکس راوفور

در صورت بروز هر یک از علائم زیر در خودروی راوفور باید فورا برای تعمیرات گیربکس اتوماتیک اقدام کنید زیرا گیربکس خودرو دچار خرابی شده است.

  • صدای ضربه در حالت توقف
  • روغن ریزی گیربکس
  • هشدار دادن چراغ اخطار گیربکس
  • داغ کردن گیربکس
  • بوی ناشناخته از گیربکس
  • کم شدن شتاب و نیروی راوفور
  • تقه زدن گیربکس راوفور
  • شنیدن صدای زوزه از گیربکس
  • لرزش گیربکس راوفور
  • گاز هرز خوردن راوفور
  • در رفتن یا پریدن دنده
  • گیر کردن دنده

پاور گیربکس با سابقه بیش از 20 سال تعمیر گیربکس خودروهای اتومات از جمله تعمیر گیربکس تویوتا آماده خدمات رسانی می باشد.
چنان چه با مشکلات خرابی گیربکس مواجه شده اید می توانید با تعمیرکاران ما جهت انجام عیب یابی رایگان، مشاوره و اطلاع از هزینه های تعمیر گیربکس راوفور تماس بگیرید.

آدرس تعمیرگاه: تهران، یادگار امام جنوب، سی متری جی، به سمت آیت الله سعیدی پلاک 191، تعمیرگاه پاور گیربکس

مشاوره رایگان: 09122005630

خدمات و مزایای پاور گیربکس برای تعمیر گیربکس راوفور

  1. تعمیر و تعویض تخصصی گیربکس راوفور
  2. اقدامات سرویس دوره ای گیربکس راوفور
  3. معاینه فنی گیربکس راوفور توسط تعمیرکاران حرفه ای
  4. عیب یابی رایگان گیربکس راوفور
  5. تامین قطعات یدک با کیفیت برای گیربکس راوفور با هزینه پایی
  6. تعمیر ضمانتی گیربکس راوفور به صورت حرفه ای

در ادامه در مورد مباحثی از جمله هزینه تعمیر گیربکس راوفو، معرفی خودروی راوفور و گیربکس آن، مشکلات و نشانه های خرابی گیربکس، اصول نگهداری از گیربکس، اقدامات هنگام خرابی و تعمیر آن می پردازیم.

هزینه تعمیر گیربکس راوفور

هزینه تعمیر کردن گیربکس راوفور

هزینه تعمیر گیربکس راوفور بسته به ایرادی که در گیربکس ایجاد شده است متفاوت ست. مهمترین نکته در خصوص هزینه تعمیر گیربکس راوفور این نکته است که ایراد واقعی گیربکس کشف شود تا هزینه پرداختی به اصطلاح سوخت نشود. به همن دلیل همواره توصیه کارشناسان مراجعه به تعمیرگاه مجاز تعمیر گیربکس راوفور مانند تعمیرگاه پاور گیربکس است. نکته دوم اینکه هرگز برای کاهش هزینه از قطعات فیک استفاده نکنید. در خودروهای با فناوری بالاتر معمولا استفاده از قطعات فیک یا دسته دوم می تواند لطمات جبران ناپذیری را به خودرو وارد کند. پس حدالمقدر از قطعات اصلی استفاده کنید.

جدول هزینه تعمیر گیربکس راوفور:

عنوانهزینه تعمیر گیربکس راوفور
تعمیر کامل موتور راوفور25 میلیون تومان
پیاده و سوار کردن موتور و متعلقات جهت تعویض واشر سرسیلندر7 میلیون تومان
هزینه تعمیر تقه زدن گیربکس اتومات3 میلیون تومان
باز و بستن سینی و کارتل و تعویض اویل پمپ4.5 میلیون تومان
هزینه تعویض روغن گیربکس راوفور2 میلیون تومان
هزینه تعمیر گیر کردن دنده در حالت P900 هزار تومان
هزینه تعمیر زوزه کشیدن گیربکس راوفور4 میلیون تومان
هزینه تعمیر خلاص شدن دنده گیربکس راوفور3.5 میلیون تومان
هزینه تعمیر در رفتن دنده گیربکس اتومات3 میلیون تومان
تعویض واشر درب سوپاپ1.1 میلیون تومان
هزینه تعمیر گاز هرز خوردن گیربکس اتوماتیک3 میلیون تومان
هزینه تعمیر ساعت گیربکس راوفور2.2 میلیون تومان
هزینه تعمیر توربین گیربکس راوفور2 میلیون تومان
تعویض عملگرهای سر میل سوپاپ3.9 میلیون تومان
سرویس یا تعویض شیر های OCV4 میلیون تومان
تعویض واتر پمپ و باز و بستن تسمه تایم4.2 میلیون تومان

استعلام هزینه تعمیر: 09122005630

معرفی خودرو راوفور و گیربکس آن

معرفی گیربکس راوفور

تویوتا RAV4 یکی از خودروهای محبوب در سطح دنیا به شمار می رود که در بازار ایران معمولا مدل های 2016 و 2017 و 2018 آن مشاهده می شود اما مدل های قدیمی تر و جدیدی تر از این خودرو نیز موجود هستند. توان موتور راوفور 177 اسب بخار تعریف شده است که گشتاوری معادل 233 نیوتن متر را در حداکثر بار خود تولید می کند. حجم موتور چهار سیلندر راوفور 2.5 لیتر بوده و با شتاب صفر تا صد نزدیک به ده ثانیه می تواند به سرعت 200 کیلومتر بر ساعت نیز برسد. حجم باک راوفور 60 لیتر و وزن خودرو نزدیک به 1800 کیلوگرم است.

 این خودرو دو دیفرانسیل داشته و با قفل الکترونیک دیفرانسیل و گیربکس شش دنده اتوماتیک از مجموعه انتقال قدرت مناسبی برخوردار است. گیربکس اتوماتیک راوفور معمولا به سختی دچار خرابی می شود اما در صورت بروز علائم هشدار دهنده حتما باید خودرو را به تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتوماتیک نشان دهید.

گیربکس تویوتا راوفور RAV4

همانطور که گفته شد گیربکس تویوتا راوفور از نوع شش سرعته اتوماتیک هست. این مدل گیربکس به که تیپ ترونیک معروف است قابلیت استفاده به صورت دنده دستی را نیز برای راننده فراهم نموده است. در خودرو راوفور تغییر دنده به صورت دستی از روی فرمان خودرو به انجام می رسد. به این معنی که شاسی مثبت نشانه افزایش دنده و شاسی منفی نشانه کاهش دنده است و شما می توانید به صورت دستی دنده خودرو را افزایش یا کاهش دهید.

مشکلات گیربکس راوفور

  • تاخیر در تعویض دنده
  • نشتی روغن گیربکس
  • لغزش دنده
  • تقه زدن گیربکس
  • زوزه کشیدن گیربکس

نشانه های خرابی گیربکس راوفور

نشانه های خرابی گیربکس راوفور

علائمی که نشان از خرابی احتمالی گیربکس راوفور دارند و شما حتما باید این علائم را جدی بگیرید در ادامه ذکر خواهد شد. مجموعه پاور گیربکس این افتخار را دارد که حتی به صورت تلفنی به سوالات شما در خصوص تعمیر گیربکس راوفور پاسخ دهد.

  • ضربه در هنگام تعویض دنده: اگر هنگامی که دنده را به صورت دستی تعویض می کنید یا وضعیت دنده در حالت اتومات را تغییر می دهید تعویض دنده با ضربه همراه باشد می تواند نشانه خرابی های متعددی در گیربکس اتوماتیک راوفور باشد. به یاد داشته باشید که این ضربه ممکن است شدید یا ضعیف بوده اما با صدای زیاد همراه باشد. یا اینکه صدای چندانی به گوش نرسد اما لرزش و ضربه را در هنگام تعویض دنده حس کنید در همه این موارد بهتر است خودرو را به تعمیرگاه مجاز گیربکس راوفور نشان دهید.
  • صدای زوزه از گیربکس اتوماتیک: در بسیاری از مواقع این احتمال وجود دارد که در سرعتهای خیلی بالا یا در سربالایی های تند صدای بسیار خفیفی از گیربکس به گوش برسد. این صدا ممکن است عادی باشد و نشانه مشکل خاصی قلمداد نگردد. اما اگر به مرور زمان صدای زوزه گیربکس بیشتر شد یا در مواقع دیگری نیز به گوش رسید یا صدای زوزه همراه با صدای تقه و ضربه بود حتما خودرو خود را جهت بازدید گیربکس به تعمیرگاه گیربکس اتومات ببرید.
  • گیر کردن دنده: گاهی مواقع مشاهده می شود که دنده در وضعیت خاصی گیر می کند و به سختی می توان وضعیت دنده را تغییر داد. یا پس از تغییر وضعیت دنده باز هم خودرو عملا در همان وضعیت قبلی باقی مانده است. در این موارد نیز قطعا گیربکس خودرو شما دچار ایراد شده است. هر چند ممکن است با خاموش و روشن کردن خودرو موقتا ایراد مذکور برطرف شود اما بهتر است با پیگیری ایراد اصلی را کشف و بر طرف نمایید.
  • لرزش همراه با ضربه خودرو در هنگام حرکت: گاهی مواقع در خودروهای دنده اتوماتیک پیش می اید که حرکت خودرو با ضربه ها کوچک اما مداوم همراه است. گویی محوری در حال گردش وجود دارد که در هر دور گردش خود ضربه ای به کف ماشین می زند و به اصطلاح صدای تق تق همواره از زیر خودرو به گوش می رسد و لرزش ریزی نیز حس می گردد. برای اینکه مطمئن شوید ایراد مذکور از گیربکس خودرو است ابتدا سرعت خودرو را افزایش دهید در صورتی که صدای تقه زدن نیز افزایش یافت به یکباره پای خود را از روی پدال گاز بردارید اگر بلافاصه صدا قطع شد ایراد می تواند از موتور خودرو باشد اما اگر صدا کماکان باقی بود یا تنها مقدار ناچیزی کاهش پیدا کرد به احتمال زیاد ایراد ازمجموعه گیربکس یا کلاچ ها و محورهای مربوطه بوده و می بایست خودرو به تعمیرگاه گیربکس اتومات ببرید.
  • هرز گاز خوردن: هر چند هر راننده ای می داند که هرز گاز خوردن موتور می توان نشان دهنده ایراد گیربکس باشد اما باید دانست هرز گاز خوردن خودرو ممکن است بسیار موقتی و حتی در حد یکی دو ثانیه باشد و بعد از این مدت خودرو به شتاب و سرعت مورد نظر راننده برسد حتی در این صورت نیز هرز گاز خوردن خودرو نشانه ایرادی هر چند جزئی در گیربکس اتوماتیک راوفور شما بوده و توضیه می شود حتما با تعمیرکار متخصص گیربکس راوفور مشورت کنید.
  • روشن شدن چراغ چک: در این مورد نیز گاهی نشانه ایراد برطرف می شود یعنی چراغ چک خود به خود خاموش می شود اما دلیل بر این نیست که ایراد مربوطه نیز برطرف شده باشد. در گیربکس اتوماتیک قطعاتی جود دارند که گاهی از کار نمی افتند اما در کارکردشان اختلال ایجاد می شوند مثلا شیربرقیها یا اویل پمپ ممکن است گاهی به درستی کار کنند و گاهی کارکردشان با اخلال همراه باشد. هرگز از کنار این حالت به سادگی عبور نکنید. سعی کنید به یاد داشته باشید که چراغ چک دقیقا در چه مواقعی روشن و در چه مواقعی خاموش می شود و نتایج مربوطه را به تعمیرکار متخصص تعمیر گیربکس راوفور اطلاع دهید.

توجه داشته باشید که گیربکس اتومات رافور با وجود اینکه از فناوری پیشرفته ای سود می برد و خرابی ان معمولا بسیار کم اتفاق می افتد اما این تجهیز بسیار حساس بوده و در صورت بروز کوچکترین علامت و نشانه ای از خرابی گیربکس جهت رفع ایراد باید به مرکز تعمیر گیربکس RAV4 مراجعه کنید.

مزایای تعمیرگاه پاورگیربکس برای تعمیر گیربکس اتوماتیک

تماس با سرپرست تعمیرگاه: 09122005630

تعمیر گیربکس راوفور RAV4 در ایران

راوفور یا تویوتا RAV4 یکی از با کیفیت ترین خودروهای موجود در بازار ایران است. تعمیر گیربکس راوفور نیز از نیازمندیهای دارندگان این خودرو زیبا به شمار می رود. مجموعه پاور گیربکس در کمترین زمان ممکن تعمیر گیربکس راوفور شما را با هزینه مناسب و بالاترین کیفیت به انجام می رساند.برای استفاده از قطعات اصلی و خدمات تخصصی تعمیر گیربکس راوفور به صورت حوری به مجموعه تعمیرگاه تخصصی گیربکس اتومات راوفور پاور گیربکس مراجعه نمایید.

اصول مهم نگهداری صحیح گیربکس راوفور

اگر بتوانید به خوبی از گیربکس رافور خود مراقبت کنید مطمئن شاهد خرابی این قطعه گران قیمت نخواهید بود. اصول اساس نگهداری از گیربکس رافور در ادامه ذکر می گردد:

  • تعویض روغن: مهمترین عامل در نگهداری گیربکس اتومات راوفور تعویض به موقع روغن گیربکس است. بدین منظور می بایست مطابق با کاتالوگ خودرو خود و مدل مربوطه اقدام به تعویض روغن گیربکس نمایید. همچنین بهتر است در هر بار تعویض روغن گیربکس رافور فیلتر روغن گیربکس نیز تعویض شود چرا که اگر کثیفی یا براده هایی در گیربکس باشد این کثیفی در فیلتر باقی می ماند و ممکن است به روغن جدید تزریق شده به گیربکس نیز اضافه شود. همچنین حتی اگر هیچ براده یا کثیفی خارجی در گیربکس نباشد همواره مقداری روغن در فیلتر روغن باقی خواهد ماند و با تعویض روغن این روغن قدیمی به روغن جدید اضافه شده و درصدی از خلوص آن را خواهد گرفت. لذا تعویض فیلتر همزمان با هر بار تعویض روغن توضیه می گردد.
  • چک کردن سطح روغن: علاوه بر اینکه روغن گیربکس را در کیلومتر مشخص شده تعویض می کنید ضروری است هر از چند گاهی سطح روغن گیربکس را نیز چک کنید. برای این کار باید از نشانگر سطح روغن گیربکس استفاده نمایید و یا به تعمیرگاه تعمیر گیبرکس رافور مراجعه کنید. اگر تغییر سطح روغن گیربکس چند بار پشت سر هم اتفاق افتاد تنها به فول کردن سطح روغن بسنده نکنید و حتما در پی یافتن ایراد اصلی که منجر به کاهش سطح روغن گیربکس می گردد باشید.
  • تست کردن دمای گیربکس: می بایست هر از چند گاهی دمای گیربکس اتومات تست شود. بهترین روش برای تست دمای گیربکس استفاده از ترمومتر لیزری دما بالاست. با این روش اگر دمای گیربکس بیش از حد نرمال شد نشانه ایرادی اساسی در مجموعه گیربکس است که می تواند سایر قطعات گیربکس را نیز با ایراد مواجه کند. برای تست دمای گیربکس حتما لازم است که موتور گرم باشد و مسافتی طولانی طی شده باشد.
  • جدی گرفتن نشانه های خرابی: تمامی نشانه هایی که ممکن است از خرابی قطعه ای در داخل گیربکس رافور خبر دهند می بایست جدی گرفته شوند. مواردی مانند در رفتن دنده، قفل شدن دنده، تقه زدن گیربکس، صدای غیر معمول از گیربکس، لرزش و تکان شدید خودرو در هنگام تعویض دنده، روشن شدن چراغ چک گیربکس، گاز هرز خودردن خودرو و… را هر چه سریع تر به تعمیرگاه گیربکس اتومات RAV4 اطلاع دهید.

رانندگی مناسب برای خرابی کمتر گیربکس راوفور

اصولا هر قدر هم که خودرو شما پیشرفته باشد و از فناوری های روز دنیا بهره برده باشد احتمال خرابی قطعات آن وجود دارد. در خصوص گیربکس اتوماتیک تویوتا RAV4 نیز به همین شکل اگر موارد گفته شده در خصوص نگهداری گیربکس اتومات رافور را رعایت کنید و رانندگی مناسبی نیز داشته باشید قطعا طول عمر گیربکس اتومات رافور شما افزایش یافته و کمتر به تعمیر گیربکس رافور نیاز خواهید داشت. اما رانندگی مناسب برای انواع گیربکس اتوماتیک چگونه است؟ گیربکس اتومات رافور نیز مانند دیگر انوع گیربکس اتومات در شرایطی که تحت فشار قرار داشته باشد طول عمر آن کاهش می یابد. در مواقع مختلفی مانند زمانی که خودرو سنگین است و از سربالایی با شیب تند با سرعت بالا عبور می کنید یا در مواقعی که با تغییر سرعت های متعدد و گاز و ترمز گرفتن های مکرر سعی در انجام حرکت مارپیچ در جاده را داشته باشید قطعا فشار بیشتری به گیربکس اتومات نسبت به زمانی که با سرعت متعادل و حرکت آرام در پیش هستید وارد خواهد امد.

همچنین هر گونه کم و زیاد شدن پدال گاز مخصوصا اگر به دفعات صورت گیرد نیز فشار بیشتری را به گیربکس اتومات رافور وارد خواهد کرد/ پس بهتر است با رانندگی نرم و فشار متعادل و ترجیحا ثابت به پدال گاز و تغییر سرعت های نه چندان شدید به افزایش طول عمر گیربکس اتومات راوفور اقدام نمایید.

تعمیر گیربکس راوفر بهتر است یا تعویض آن؟

این سوال برای بسیاری از رانندگان خودرو تویوتا RAV4 در زمانی که با خرابی گیربکس اتومات مواجه می شوند پیش می آِید. به یاد داشته باشید که نمی توان پاسخ قطعی به این سوال داد. برخی مواقع پیش می آید که هزینه تعمیر گیربکس آنقدر زیاد است که توضیه می شود گیربکس به طور کلی تعویض گردد. این توضیه علی الخصوص در زمانی که قطعات متعددی از گیربکس در معرض آسیب دیدگی بوده باشند جدی تر خواهد بود. به عنوان مثال فرض کنید مدتی طولانی گیربکس اتومات خودرو راوفور شما با دمای بالا مشغول به کار بوده باشد و چند قطعه آن آسیب دیده و تعویض گردند. این احتمال وجود دارد که سایر قطعات گیربکس نیز که اکنون اقدام به تعویض آنها نمی کنید آسیب دیده و هر چند هنوز قابل استفاده هستند اما در آینده نزدیک و در صورت بروز مشکلی مشابه آن قطعات نیز از کار بیافتند. لذا در صورت تعمیر گیربکس شما در آینده نزدیک ممکن است برای تعمیر سایر قطعات گیربکس نیز به تعمیرگاه گیربکس اتومات مراجعه کنید. لذا در این مواقع می توانید با تعمیرکار گیربکس رافور مشورت کرده و در صورت صلاح دید وی گیربکس اتومات را تعویض کنید. ذکر این نکته خالی از لطف نیست که برخی مواقع ممکن است تعمیرکار صرفا به تعمیر مشغول شود و باید به او یادآوری نمایید که آیا تعمیر گیربکس به صورت تضمینی جوابگو هست و نیاز به تعمیرات آتی نخواهد داشت یا خیر و بهترین تصمیم را با مشورت با تعمیرکار خود بگیرید.

کیلومتر تعویض روغن گیربکس راوفور

برای تعویض روغن گیربکس راوفور بسته به مدلی خودرو بهتر است به کاتالوگ خودرو مراجعه کرده و در راس کیلومتر تعیین شده نسبت به تعویض روغن گیربکس و یا سایر اقدامات نگهداری خودرو اقدام نمایید. اما عموما به صورت تجربی روغن گیربکس راوفور می بایست در هر 40 هزار کیلومتر تعویض گردد. این مسئله البته بستگی به نوع رانندگی شما نیز دارد. به عنوان مثال اگر رانندگی شما همانطور که در بخش های قبلی ذکر شد به نحوی است که به گیربکس اتومات راوفور شما فشار بیشتری وارد می آید بهتر است زودتر از موعد مقرر مثلا هر 35 هزار کیلومتر روغن خودرو را تعویض کنید. همچنین اگر مدت طولانی ار تعویض روغن خودرو گذشت به عنوان مثال اگر یکی دو سال است که اصلا از خودرو استفاده نکرده اید بهتر است هم روغن موتور و هم روغن گیربکس را تعویض نمایید یا لااقل روغن گیربکس خودرو توسط مکانیک با تجربه تست شود و در صورتی که کیفیت آن کاهش یافته بود نسبت به تعویض آن و تعویض فیلتر روغن گیربکس اقدام شود.

بهترین تعمیرگاه گیربکس راوفور

بهترین تعمیرگاه گیربکس اتومات راوفور در تهران مجموعه پاور گیربکس است. این مجموعه تعمیرگاهی با بهرمندی از بهترین متخصصین تعمیر گیربکس راوفور که به صورت اموزش دیده و با تجربه کافی در خدمت شما می باشند توانسته رضایت مشتریان و مراجعین خود را در زینه تعمیر گیربکس اتومات رافور بدست آورد. همچنین استفاده از قطعات اصلی با بالاترین کیفیت در هنگام تعمیر گیربکس راوفور خیال شما را از هزاران کیلومتر حرکت بدون نیاز به تعمیرات مجدد بر روی گیربکس خودرو راوفور راحت می کند. البته باید به یاد داشته باشید که پس از تعمیرات نیز اقدامات لازم جهت نگهداری از گیربکس را به درستی می بایست به انجام برسانید.

اقدامات ضروری در صورت خرابی گیربکس راوفور

اگر گیربکس راوفور خودرو شما دچار ایراد شد چه اقدامات اضطراری را باید به انجام برسانید؟ پیشنهاد می کنیم در اولین فرصت با یکی از شماره های مندرج در سایت پاور گیربکس تماس گرفته و با استفاده از راهنمایی کارشناسان مجموعه تعمیرگاه گیربکس اتومات پاور گیربکس مشکل را رفع نمایید اما اگر دسترسی شما محدود بود می توانید اقدامات زیر را به انجام برسانید:

  • اگر مدتی طولانی در حال رانندگی هستید و ناگهان دنده قفل شده و یا اینکه تغییر وضعیت دنده امکان پذیر نیست ممکن است با توجه به فشار بالایی که به گیربکس وارد آمده دمای گیربکس یا دمای روغن ان به بیش از حد مجاز رسیده باشد. لذا در این شرایط خودرو را خاموش کنید و پس از یکی دو ساعت که مطمئن شدید دما کاهش یافته مجددا خودرو را روشن کنید. ممکن است این اقدام باعث رفع موقت مشکل شود.
  • اگر گیربکس خودرو راوفور خود را به تازگی تعمیر نموده اید این احتمال وجود دارد که سیستم ای سی یو خودرو دچار ایراد جزئی شده باشد با چند بار باز و بسته کردن سوییچ و روشن کردن خودرو ممکن است ایراد بر طرف شود.
  • اگر با روشهای فوق مشکل رفع نشد در حالت سکون چندین بار وضعیت دنده را تغییر دهید سپس خودرو را خاموش و مجددا روشن نمایید.

سوالات متداول تعمیر گیربکس راوفور

آیا در هر بار تعویض روغن موتور می بایست روغن گیربکس روفور نیز تعویض گردد؟

همانطور که گفته شد روغن موتور و روغن گیربکس و فیلتر روغن گیربکس هر کدام کیلومتر خاصی برای تعویض داشته که توسط کمپانی سازنده اعلام می گردد. پس هر کدام را راس کیلومتر مشخص شده تعویض کنید.

دلیل تقه زدن گیربکس اتومات راوفور چیست؟

تقه زدن یا حرکت همراه با صدای اضافه و زوزه کشیدن یا لرزش گیربکس می تاند دلایل مختلفی داشته باشد. از جمله این دلایل شل شدن اتصالات گیربکس و یا خرابی سوپاپ های جعبه دنده و یا شیربرقی های گیربکس اتومات است.

چرا گیربکس اتومات راوفور زوزه می کشد؟

همانطور که گفته شد صدای اضافه گیربکس اتومات عوامل مختلفی می تواند داشته باشد که علاوه بر موارد ذکر شده می توان به کاهش روغن یا سایش چرخ دنده ها اشاره کرد که پیشنهاد می شود در اولین فرصت سطح روغن گیربکس رافور را چک کنید.

قفل شدن دنده گیربکس اتومات رافور به چه علت است؟

قفل شدن دنده می تواند به عوامل مختلفی مانند خرابی بلبرینگها یا آنبالانس شدن شافتها و چرخ دنده ها مربوط شود. عموما دمای بالای گیربکس نیز می تواند به ایراد منجر گردد.

دلیل لرزش گیربکس راوفور در هنگام حرکت چیست؟

دلایل مختلفی برای لرزش گیربکس راوفور وجود دارد. اگر اتصالات گیربکس شل شده باشد این لرزش ایجاد می شود و به مرور زمان نیز میزان لرزش افزایش یافته چرا که خود این لرزش گیربکس به شل شدن بیشتر اتصالات گیربکس کمک خواهد کرد و لذا می بایست هر چه سریع تر به تعمیرگاه برا آچار کشی استاندارد اتصالات گیربکس مراجعه نمود.

آیا تعویض روغن در گیربکس هیبریدی مانند گیربکس اتومات راوفور وجود دارد؟

تقریبا در تمامی انواع گیربکس اتوماتیک خودرو موضوع تعویض روغن وجود دارد و هر خودرویی که خریداری نمایید لازم است در کیلومتر مشخص شده به تعویض روغن آن اقدام نمایید.

تماس با متخصص تعمیرات: 09122005630

مقالات مرتبط:

تعمیر گیربکس تویوتا
تعمیر گیربکس تویوتا کرولا
تعمیر گیربکس تویوتا کمری

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس: 09122005630
پیمایش به بالا
اسکرول به بالا